ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδραση οργανωμένων για τα εισιτήρια με Άρη

Αντίδραση οργανωμένων για τα εισιτήρια με Άρη
οπαδοι καλαμαριας

Ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων Απόλλωνα Καλαμαριάς «Rossoneri», Άγγελος Οσταμπασίδης, αναφέρθηκε στην αντίθεση των οπαδών της ομάδας προς την κίνηση της διοίκησης να διαθέσει 10.500 εισιτήρια σε φιλοξενούμενη ομάδα.

"Είναι ανήκουστο, ταπεινωτικό και συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά. Δεν τίθεται θέμα Άρη ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αφορά τους οπαδούς του Απόλλωνα και την διοίκηση. Δεν μας υπολογίζει ως οπαδούς", είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στον Libero 107,4.

Αρχικά ο κ. Ουσταμπασίδης σχολίασε το ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Άρης και συμφώνησε να της παραχωρήσει 10.500 εισιτήρια για τον μεταξύ τους αγώνα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

"Είναι ανήκουστο και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά, μία φιλοξενούμενη ομάδα να υπερτερεί σε φιλάθλους από ότι η γηπεδούχος. Μας είχαν υποσχεθεί ότι θα μας δώσουν την θύρα 13, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι θα είναι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί. Φυσικά, δεν τίθεται θέμα Άρη, αλλά είναι κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες που θα φιλοξενηθούν στα μεγάλα ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο. Μόνο για τον Ηρακλή έχουμε κάνει παραχώρηση το πέταλο για σεβασμό προς τους οπαδούς της ομάδας και την έδρα τους".

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για την κόντρα που φημολογείται ότι υπάρχει μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς και του τεχνικού της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκη, δήλωσε: "Τελευταία, μία μερίδα του Τύπου της πόλης θέτει ερώτημα για το που θα οδηγήσει η κόντρα του προπονητή με τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Εμείς πιστεύουμε ότι ο κ. Κατσαβάκης είναι απόλυτα πετυχημένος, αλλά η διοίκηση κάνει καμία κίνηση για να διαψεύσει τα κακώς κείμενα. Με την στάση της διοίκησης αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μας υπολογίζει ως οπαδούς. Είχαμε πάρει δεσμεύσεις ότι αυτό που έγινε με τα εισιτήρια, δεν θα γινόταν. Τονίζω ξανά ότι είναι θέμα μεταξύ των οπαδών του Απόλλωνα και της διοίκησης. Αυτό μας υποτιμάει και μας ξεφτιλίζει ως οπαδούς".

Τέλος, επεσήμανε ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα με αφορμή τα 10.500 εισιτήρια που δόθηκαν από την "κοκκινόμαυρη" ΠΑΕ στην ΠΑΕ Άρης για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο λέγοντας: "Την Δευτέρα θα συγκαλέσουμε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και θα προβούμε σε ανακοινώσεις" και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε για το αν τίθεται θέμα αποχής: "Δεν μπορώ να ανακοινώσω το αν τίθεται θέμα αποχής ή όχι. Ωστόσο, η Αστυνομία αυτό έχει αποφασίσει και αυτό θα γίνει. Πάντως είναι ταπεινωτικό για τους φιλάθλους του Απόλλωνα να συμβαίνει αυτό".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ