ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αντερσεν: "Ήταν ένα βήμα πίσω"

Αντερσεν: "Ήταν ένα βήμα πίσω"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του, παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιέρν Άντερσεν, ο οποίος τόνισε πως έχει ακόμη χρειάζεται δουλειά

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήταν μια απογοήτευση για τον Γιεν Άντερσεν. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως η ομάδα του ήταν άτυχη που αντιμετώπισε αυτή τη χρονική στιγμή την Ένωση και τον Ολυμπιακό που είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Superleague και πρόσθεσε πως η ομάδα χρειάζεται δουλεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιερν Άντερσεν:

" Σήμερα ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για μένα. Ήταν ένα βήμα πίσω. Εμφανιστήκαμε σε ένα υπέροχο γήπεδο, με καταπληκτικούς οπαδούς. Και θα πρέπει να δίνουμε πολλά περισσότερα από ότι σήμερα. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Και όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε, χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας.

Έχουμε παίξει τα δυο τελευταία ματς με τις δυο ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θέλω να δω πολλά περισσότερα από τους παίκτες μου. Χρειαζόμαστε δουλειά τους επόμενους τέσσερις μήνες".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ