ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναστόπουλος: "Γι' αυτό δεν πήγα προπονητής στον Ολυμπιακό, είχα πρόταση ως παίκτης από τον Παναθηναϊκό"

Ο Νίκος Αναστόπουλος
Ο Νίκος Αναστόπουλος PRINT SCREEN

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος, αποκάλυψε στην εκπομπή "The 2Night Show" του ΑΝΤ1 ότι στο παρελθόν είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε και για την απόφασή του να μην αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Ο Νίκος Αναστόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του "The 2Night Show" του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων προχώρησε στην αποκάλυψη ότι είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και τον λόγο που την αρνήθηκε.

"Όταν συμπλήρωσα την πενταετία μου στον Ολυμπιακό, είχα πρόταση να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν πήγα. Στον Ολυμπιακό ανδρώθηκα κι είχα αποφασίσει μέσα μου ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από τον Σωκράτη Κόκκαλη να αναλάβει τον πάγκο των ερυθρολεύκων: "Μου έγινε πρόταση να πάω στον Ολυμπιακό, ωστόσο θεώρησα γιατί εκείνη τη χρονική στιγμή δεν θα μπορούσα να δώσω αυτά που ήθελα σε επτά παιχνίδια και τελικά είπα όχι. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι αρνήθηκα λόγω των συμβολαίων" και συνέχισε:

"Σταμάτησα στα 34, αν κι ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είχα την ανάγκη να αποδείξω ότι ήμουν καλός, το ήξερα".

Παράλληλα, εξήγησε ότι η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον έκανε να βάλει τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα στη ζωή του: "Αν είχα παντρευτεί θα είχα περισσότερα χρήματα. Είχα πάντα μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά ήμουν δοσμένος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Φέρνω στο μυαλό μου διάφορες περιπτώσεις που είχα σχέσεις μαζί τους και σκέφτομαι πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που τις άφησα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ