Ανρί για Σαλάχ: “Είχα προβλήματα με τον Βενγκέρ και τον Γκουαρδιόλα, με ακούσατε ποτέ να μιλάω δημόσια γι’ αυτό;”

Η τοποθέτηση του Τιερί Ανρί για τις δηλώσεις που έκανε ο Μοχάμεντ Σαλάχ και δημιούργησαν την πόλωση ανάμεσα σε εκείνον και τον Άρνε Σλοτ.
Ο Τιερί Ανρί σχολίασε τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Άρνε Σλοτ και τοποθετήθηκε, υποστηρίζοντας πως ο Αιγύπτιος σταρ θα έπρεπε να προστατεύσει τη Λίβερπουλ, η οποία διανύει μία δύσκολη περίοδο.
“Είχα προβλήματα με τον Βενγκέρ, με τον Γκουαρδιόλα. Με έχετε ακούσει ποτέ να μιλάω γι’ αυτό δημόσια; Ποτέ. Προστάτευσα τον σύλλογο.
Όταν παίζεις για έναν σύλλογο, πρέπει να τον προστατεύεις πάση θυσία. Ό,τι και να συμβαίνει εσωτερικά, προστατεύεις τον σύλλογο, τους συμπαίκτες σου, τον προπονητή, το προσωπικό.
Μπορείς να είσαι θυμωμένος, απογοητευμένος, να διαφωνείς, αλλά δεν λες τέτοια πράγματα δημόσια, ειδικά όταν ο σύλλογος περνάει δύσκολες στιγμές.
Αντίθετα, περιμένεις, βάζει σε τάξη τα πράγματα εσωτερικά και μετά, αν θέλεις να φύγεις ή να πεις τη γνώμη σου, το κάνεις τη σωστή στιγμή.
Καταλαβαίνω τον εγωισμό και την απογοήτευση του Μο. Σκοράρει 38 γκολ και καταλήγει στον πάγκο, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να βάζεις την ομάδα πάνω από τον εαυτό σου”, είπε χαρακτηριστικά”.