ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση για τελικό!

Ανόρθωση για τελικό!
Ανόρθωση πανηγυρικο

Η Ανόρθωση νίκησε 2-1 την ΑΕΚ εκτός έδρας και είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Στο 1-1 έμειναν Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ

Με τη νίκη που της δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, απόδρασε από το ΓΣΖ η Ανόρθωση. Η "Κυρία" νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου. Πρωταγωνιστής για την Ανόρθωση ο αρχηγός της Νίκος Νικολάου που πέτυχε και τα δύο γκολ.
Η Ανόρθωση βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 27' με τον Κίνγκσλει, ο οποίος εκμεταλεύτηκε τό λάθος του Σαμάρα και με δυνατό σουτ νίκησε απο κοντά τον Μπεκιάι. Τον τελευταίο λόγο είχε όμως ο Νίκος Νικολάου ο οποίος στο 76' με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε για την "Κυρία" και στο 87' με εύστοχο εκτέλεση πέναλτι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του που την φέρνει πολύ κοντά στη πρόκριση της στο μεγάλο τελικό της 12ης Μαίου.

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου δεν ξεκαθάρισε και θα κριθεί στη ρεβάνς της 25ης Απριλίου. Η Ομόνοια είχε το γρήγορο γκολ, αλλά ο ΑΠΟΕΛ είχε την εδαφική υπεροχή και ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με φυσικό επακόλουθο η ισοπαλία (1-1) να κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Ομόνοια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης με καταπληκτικό γκολ του Μούσα Μγκούνι. Ωστόσο αυτό το γκολ δε φάνηκε να επηρεάζει αρνητικά τον ΑΠΟΕΛ, που έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Αποτέλεσμα της πίεσης των "γαλαζοκίτρινων", ήταν η ισοφάριση στο 81' με αυτογκόλ του Ισμαήλ Μπα.




TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ