ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Άνοιγμα σε Γιουβέντους για Ιμπραχίμοβιτς από Ραϊόλα

Άνοιγμα σε Γιουβέντους για Ιμπραχίμοβιτς από Ραϊόλα

Ο Μίνο Ραϊόλα, ατζέντης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, δήλωσε πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας χρειάζεται έναν παίκτη όπως ο Σουηδός, ο οποίος γνωρίζει τον δρόμο προς την επιτυχία.

Νέα τροφή στις φήμες περί ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έδωσε ο Μίνο Ραϊόλα.

Για τον Σουηδό επιθετικό είχε εκφραστεί με πολύ καλά λόγια ο Πάβελ Νέντβεντ σε ανύποπτο χρόνο και ο ατζέντης του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε στην "Gazzetta dello Sport" πως οι "μπιανκονέρι" χρειάζονται έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου.

"Πριν από έξι μήνες στη Μίλαν σκέφτονταν πως ο Μπαλοτέλι είναι μία ανέφικτη περίπτωση. Ωστόσο, έκαναν τις θυσίες που έπρεπε και το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα.

Είναι εμφανές πως οι "μπιανκονέρι" χρειάζονται έναν παίκτη κορυφαίου επιπέδου. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως ο Ζλάταν μπορεί να τους οδηγήσει εγγυημένα στην επιτυχία. Η καριέρα του δείχνει πως ο επαγγελματισμός του και η επιθυμία του να μάχεται στο κορυφαίο επίπεδο παραμένουν άθικτα".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το συμβόλαιο που θα ζητούσε ο Ιμπραχίμοβιτς: "Είναι πολύ νωρίς για να μπούμε σε λεπτομέρειες. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή μόνο οι Γιούβε, Μίλαν και Ίντερ θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ