CHAMPIONS LEAGUE

Ανοιχτός ο όμιλος

Ανοιχτός ο όμιλος
αρσεναλ

Άναψε η μάχη στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τα σημερινά αποτελέσματα

Άρσεναλ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε πολύτιμο βαθμό στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Μοσχοβίτες ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ στον όμιλο, ωστόσο με το τέλος της 4ης αγωνιστικής βρίσκονται στην κορυφή με 8 πόντους.

Στο στάδιο "Εμιράτα" οι "κανονιέρηδες" δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, αλλά δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, ενώ βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Ακινφέγιεφ.

Τόσο ο Τιερί Ανρί όσο και ο Τόμας Ροζίτσκι δεν κατάφεραν να φθάσουν στην επίτευξη τέρματος για τους Λονδρέζους.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν σαφώς λιγότερη συμμετοχή στην δημιουργία παιχνιδιού, καθώς προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν.

Άρσεναλ: Λέμαν, Φαμπρέγας(89΄Φλαμινί), Τουρέ, Ροζίτσκι, Γκαλάς, Φαν Πέρσι(82΄Αλαντάιρ), Χλεμπ(71΄Γουόλκοτ), Ανρί, Ζιλμπέρτο, Κλισί, Χόιτ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέγιεφ, Σεμπέρας, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Καρβάλιο(90' Ταράνοφ), Βάγκνερ Λ.(85΄Όλιτς), Κράσιτς(17΄Αλντονίν), Ζίρκοφ, Ντούντου, Β. Μπερεζούτσκι, Ράχιμιτς.


Aμβούργο - Πόρτο 1-3




Η Πόρτο ήταν ασταμάτητη απέναντι στο Αμβούργο και παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Οι Πορτογάλοι κατάφεραν να προηγηθούν με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Γκονζάλες, κάνοντας το πρώτο βήμα για την νίκη τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για να φθάσουν στο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν με αρνητικό για αυτούς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, οι "δράκοι' του Οπόρτο διπλασίασαν τα τέρματα στο 61΄ με γκολ του Λισάντρο Λόπεζ, ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φαν ντε Φάαρτ ήταν αυτός που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, μειώνοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 87΄ο Μοράες αποκατέστησε την τάξη για την Πόρτο, δίνοντας αέρα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους και το "διπλό" στην ομάδα του.

Η επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της πρόκρισης για την Πόρτο στην επόμενη φάση.

Αμβούργο: Κιρστάιν, Σορίν, Ατούμπα(65΄Μπερίσα), Ματάισεν, Μαχνταβίκια, Κομπανί(71΄Κλίνγμπάιλ), Τροσόφσκι, Σανόγκο, Φαν ντε Φάρτ, Φιλχάμπερ, Λουμπόγια(58΄Γκερέρο).

Πόρτο: Xέλτον, Πέπε, Κουαρέσμα, Γκονζάλες, Λισάντρο Λ.(82΄Ζορζίνιο), Μποβσίνγκα, Φουσίλ, Μπορούνο Άλβες, Μεϊρέλες(90΄Τσεχ), Ασσουνσάο Π., Ποστίγκα Ε.(70΄Μοράες)





























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ