Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Άνω κάτω η Χαλκίδα

Άνω κάτω η Χαλκίδα
αυλωνιτης

Aναστάτωση επικρατεί στην Χαλκίδα μετά την απόφαση του προέδρου Παναγιώτη Τερτίπη να μεταφέρει την ομάδα στο Αρτάκη για να γίνει απορρόφηση από τον τοπικό σύλλογο.

Τόσο οι παίκτες όσο και η τεχνική ηγεσία είναι αντίθετοι με αυτό το ενδεχόμενο και εμφανίζονται αποφασισμένοι να αποχωρήσουν μιας και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι μεγάλα.
Εθνικό Κατερίνης

"Διπλό" χτύπημα για τον Εθνικό Κατερίνης καθώς οι "κυανόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση των Δημήτρη Καρασκόρδα από τον Απόλλωνα Λιτοχώρου και Βλαδίμηρου Ευθυμιάδη από την Πύδνα Κίτρους.

Προοδευτική

Την φανέλα της Προοδευτικής θα φοράει την ερχόμενη σεζόν ο Δημήτρης Γιαννουδάκης. Ο 23 χρονος μέσος αγωνίστηκε πέρσι στην Μαλεσίνα. Στην Προοδευτική θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Λαζάρου και Μπαλής που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με τον σύλλογο.

Αετό Σκύδρας


Τον Αλέξη Τσότσιο ανακοίνωσε ο Αετός Σκύδρας. Ο 22χρονος μέσος βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων στην Β' και Γ' Εθνική. Ο Τσότσιος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης. Μετά το πέρασμα του από τοπικές ομάδες της Γερμανίας στην ομογένεια επέστρεψε το 2005 στην Κρύα Βρύση και μέχρι το 2008 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα από τον οποίο μεταπήδησε στην Σκύδρα.









TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ