ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζει στροφές ο Σιόβας

Ανεβάζει στροφές ο Σιόβας
INTIME SPORTS

Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Δημήτρης Σιόβας την Δευτέρα και η στιγμή που θα επιστρέψει στους αγωνιστικού χώρους δεν αργεί. Τα νέα της προπόνησης...

Οι μέρες περνούν και αυτό είναι υπέρ του τραυματία Δημήτρη Σιόβα, που σιγά σιγά ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας αμυντικός συνέχισε την Δευτέρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όμως το ευχάριστο είναι ότι έβγαλε μέρος της προπόνησης μαζί με την ομάδα.

Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης, συνέχισε το πρόγραμμά του όπως και οι Αμπντούν, Πάντελιτς και ΑβραάμΠαπαδόπουλος, ενώ ο Ανδρέας Τάτος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και γι' αυτό του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Στα της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε στον τομέα της τακτικής, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν νωρίτερα ασκήσεις κατοχής της μπάλας και πρέσινγκ στον αντίπαλο. Κατά τη διάρκεια του διτέρματος, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, καθώς υπάρχει το ματς με την Παναχαίκή στην Πάτρα (Τετάρτη 19/12).

Η επόμενη προπόνηση για τους Πειραιωτές έχει προγραμματιστεί στις 16:00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ