ΞΑΝΘΗ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ριζογιάννης

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ριζογιάννης
ριζογιαννης

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια συνεχίστηκε την Τετάρτη μετά το ρεπό της Τρίτης

Ο Παντελής Ριζογιάννης που το τελευταίο διάστημα απέχει από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμού ανέβασε ρυθμούς και ίσως στις επόμενες προπονήσεις να πάρει μέρος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ώστε να είναι έτοιμος εναντίον του ΠΑΟΚ.
Ουσιαστικά ο Ριζογιάννης είναι και η μοναδική απώλεια που οφείλεται σε τραυματισμό αν εξαιρέσει κανείς τον Κώστα Φλίσκα που εδώ και καιρό είναι εκτός προπονήσεων. Παράλληλα όμως λόγω τιμωριών δεν υπολογίζονται οι Γκσπούρνιγκ, Ζουέλα,Βάλλαςκαι Σουάνης καθώς έχουν συμπληρώσει οι δύο πρώτοι 4 κίτρινες κάρτες ενώ οι δύο Έλληνες 7.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής δεν θα υπάρξουν μεμονωμένα εισιτήρια καθώς μόνο οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της ομάδας θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική συνάντηση.

Τέλος η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει προγραμματίσει δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών για τα έτη 1991 έως 1994. Οι προπονήσεις θα λάβουν χώρα σε 3 διαφορετικές ημερομηνίες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν και να πάρουν μέρος. Αναλυτικά οι ημερομηνίες έχουν ως εξής: 22-23-24-25 και 26 Απριλίου, 8-9-10 Μαΐου, 15-16-17 Μαΐου. Ώρες έναρξης των προπονήσεων είναι στις 15:00.




TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ