ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Φουστέρ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Φουστέρ
Φουστέρ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει Βέροιας, με την προπόνηση που διεξήχθη την Πέμπτη (6/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Στον τομέα της τακτικής έπεσε το βάρος, βγήκε στο γήπεδο ο Φουστέρ.

Οι Πειραιώτες το Σάββατο (8/2, 19:30) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Βέροια στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League και συνέχισαν την προετοιμασία τους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την προπόνηση που διεξήχθη την Πέμπτη (6/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έριξαν το βάρος στον τομέα της τακτικής, καθώς όσοι έκαναν πλήρες πρόγραμμα προπόνησης ασχολήθηκαν με αυτό το κομμάτι. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό σε μικρό χώρο.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία, ενώ ο Νταβίδ Φουστέρ βγήκε στο γήπεδο, ακολουθώντας αερόβιο πρόγραμμα και ανεβάζοντας ρυθμό.

Από την πλευρά του, ο Νέλσον Βαλντές έκανε θεραπεία, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Την Παρασκευή (7/2) η προπόνηση είναι πρωινή και προγραμματισμένη για τις 11:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ