ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανεβασμένος για τον ευρωπαϊκό του τελικό

Ανεβασμένος για τον ευρωπαϊκό του τελικό
πανηγυρική

Με ανεβασμένη ψυχολογία στον Πανιώνιο προετοιμάζονται για το καθοριστικό παιχνίδι με την Μπορντό

Πέρασαν 28χρόνια από τη στιγμή που ο Πανιώνιος είχε καταφέρει για τελευταία φορά να επικρατήσει του "τριφυλλιού" στην έδρα του και η επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή καθώς πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία οι Νεοσμυρνιώτες προετοιμάζονται για τον καθοριστικό αγώνα κόντρα στην Μπορντό για το Κύπελλο UEFA έχοντας απέναντι τους μία μεγάλη πρόκληση καθώς σε περίπτωση νίκης θα πάρουν την πρόκριση για τους "32" του δεύτερου τη τάξει θεσμού.
Ο Έβαλντ Λίνεν μετά το τέλος του αγώνα έδειξε την αλλαγή νοοτροπίας που θέλει να επιφέρει στην ομάδα του επισημαίνοντας σε ερώτηση για το αν έχει ιστορική αξία αυτή η επιτυχία μετά από τόσα χρόνια επί των "πρασίνων" ότι θα ήθελε να υπάρχουν συχνότερα νίκες σε τέτοιους αγώνες.

Οι Νεοσμυρνιώτες κατόρθωσαν απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο να φτάσουν σε μία... επαγγελματική νίκη, καθώς αξιοποιώντας μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν πήραν το τρίποντο, κατορθώνοντας στην συνέχεια να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Η βελτίωση των αμυντικών επιδόσεων είναι ό,τι καλύτερο ενόψει πλέον του μεγάλου αγώνα με τους Γάλλους και αποδεικνύεται κλειδί στον δρόμο για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος υπήρχαν πολλά κενά τα οποία είχε "πληρώσει" η ομάδα, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς.

Τριπλό πριμ

Η ικανοποίηση για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Κωνσταντίνος Τσακίρης αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες στα αποδυτήρια, ανακοίνωσε τριπλό πριμ κάτι που σημαίνει ότι οι "κυανέρυθροι" θα μοιραστούν το ποσό των 24.000 ευρώ.

Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό πάντως ανήκει ήδη στο παρελθόν λόγω του αγώνα που ακολουθεί με την Μπορντό και σίγουρα η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα του Έβαλντ Λίνεν να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2007.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου περιμένει από τη Δευτέρα την επιστροφή του Ντάριο Κρέσιτς στις προπονήσεις. Ο Κροάτης τερματοφύλακας πάντως έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται για βασικός, με τον Μίροσλαβ Κένινγκ να έχει επιστρέψει δριμύτερος και με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί...σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια.

Τέλος στα μετεγγραφικά αναμένεται να συνεχιστούν οι δοκιμές κυρίως για την άμυνα όπου αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έρθει στην Αθήνα για να δοκιμαστεί και ένας Ιταλός αμυντικός μέσος.














TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ