ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανεβαίνει ο Μαρίνκοβιτς

Ανεβαίνει ο Μαρίνκοβιτς
Γιοβανοβιτς

Ευχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς προπονήθηκε κανονικά

Στα ευχάριστα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι μετά τον Σεμπαστιάν Γκαρσία μπορεί να υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και στις υπηρεσίες του Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς. Ο Σέρβος μέσος έβγαλε ένα μέρος της χθεσινής προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα λόγω κτυπήματος στο πόδι. Σήμερα όμως όπως αναμενόταν επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους.
Αναφορικά με την ψυχολογία στο στρατόπεδο του Ηρακλή που είχε πέσει απόρροια της βαριάς ήττας με 3-0 από τον ΠΑΟΚ αλλά και της εμφάνισης στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα του Σαββάτου άρχισε να βελτιώνεται. Σημαντικό ρόλο έπαιξε εκτός από την Δευτεριάτικη ομιλία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μπάμπη Ξανθόπουλου και η χθεσινή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός του "Γηραιού" για περίπου 20 λεπτά ήταν κλεισμένος στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές του. Ο προπονητής του Ηρακλή εκτός του ότι τους ανέλυσε τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κυρίως για τα γκολ που δέχτηκαν του τόνισε πως δεν μπορεί να πιστέψει πώς αυτά που έγιναν στις προπονήσεις δεν μεταφέρθηκαν στο γήπεδο.

Κι όσο για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή; Έχουν κατανοήσει ότι έστω και αν είναι νωρίς στο πρωτάθλημα δεν χωρούν άλλες απώλειες. Ουσιαστικά βλέπουν το παιχνίδι της Κυριακής ως την ευκαιρία για μια νέα αρχή με προσοχή και μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη με το διπλό από την Τρίπολη επί του Αστέρα.

Όσο για τα 400 εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα που ζήτησε η ΠΑΕ Ηρακλής για τους φιλάθλους της θα τα διαθέτει από τα γραφεία της στην Μίκρα από το πρωί της Παρασκευής 28/09.

Στο μεταξύ ο τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστας Ηλιάδης, παρακολούθησε τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Νέων, τόσο χθες (Τρίτη 25/09) στην Θέρμη όσο και σήμερα (Τετάρτη 26/09) στην Γαλάτιστα.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαριστεί τον Δήμαρχο Χορτιάτη, Μιχάλη Γεράνη, για την εξυπηρέτηση, που παρέχει στην Ομάδα Νέων, με την εκχώρηση του γηπέδου του Ασβεστοχωρίου για τις ανάγκες προπόνησής της.










TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ