PREMIER LEAGUE

Άνετα η Άρσεναλ στο ντέρμπι

Άνετα η Άρσεναλ στο ντέρμπι
New Image

Με συνοπτικές διαδικασίες η Αρσεναλ "καθάρισε" την Τότεναμ στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης ημέρας της Πρέμιερ Λιγκ

Οι "κανονιέρηδες" συνέτριψαν 3-0 τους αντιπάλους τους στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι που έγινε στο "Εμιρατς" και ανέβηκαν -προσωρινά- στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στο 29' και στη συνέχεια δύο πέναλτι του Ζιλμπέρτο Σίλβα (42', 72') διαμόρφωσαν το βαρύ 3-0 σε βάρος της Τότεναμ, που μετρά 15 συνεχείς αγώνες χωρίς νίκη εναντίον της Αρσεναλ.

Σπουδαίο "διπλό" για Γιουνάιτεντ

Με νίκη συνέχισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις υποχρεώσεις της... Οι "κόκκινοι διάβολοι" κατέβαλαν την αντίσταση της Μίντλεσμπρο στο "Ριβερσάιντ" με 2-1 και βρίσκονται πλέον έξι βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Τσέλσι, η οποία όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Έσπασε την παράδοση

Ενα γκολ είχε πετύχει σε επτά εκτός έδρας αναμετρήσεις η Λίβερπουλ στη φετινή πρέμιερ λιγκ. Φαίνεται πως τα... φύλαγε για την "άμοιρη" Γουϊγκαν, την οποία συνέτριψε 4-0 στο "JJB", πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν μακριά από το "Ανφιλντ". Μάλιστα, το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα!

Το θαύμα της Ρέντινγκ

Στην τρίτη θεση της βαθμολογίας (μαζί με άλλες τρεις ομάδες) «εκτοξεύθηκε» η Ρέντινγκ, επικρατώντας 1-0 της Μπόλτον με την οποία ξεκίνησε βασικός μετά από πολύ καιρό και αγωνίστηκε 90 λεπτά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Νίκη για Σέφιλντ, ισόπαλες Πόρτσμουθ και Άστον Βίλα

Οσο για την Πόρτσμουθ, απέδειξε για ακόμη μία φορά σήμερα πως η πορεία της δεν είναι συγκυριακή, καθώς σ΄ένα συναρπαστικό ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αστον Βίλα. Στη μάχη των ουραγών, ο Κιθ Γκιλέσπι σκοράροντας στο 88΄, έδωσε τη νίκη 2-1 στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επί της Τσάρλτον.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Αρσεναλ-Τότεναμ 3-0 (20' Αντεμπαγιόρ, 42' πεν., 72' πεν. Ζιλμπέρτο Σίλβα)
Μπλάκμπερν-Φούλαμ 2-0 (6' Νοντά, 24' ΜακΚάρθι)
Πόρτσμουθ-Αστον Βίλα 2-2 (52', 80' πεν. Τέιλορ-37' πεν. Μπάρι, 82' Ανχελ)
Ρέντινγκ-Μπόλτον 1-0 (33' Ντόιλ)
Σέφιλντ Γιουν.-Τσάρλτον 2-1 (64' Μόργκαν, 88' Γκιλέσπι-17' Ριντ)
Γουϊγκαν-Λίβερπουλ 0-4 (9', 26' Μπέλαμι, 40' Κάιτ, 44' αυτ. ΜακΚάλοχ)
Μίντλεσμπρο-Μάντσεστερ Γ. 1-2 (66' Μόρισον-19' πεν. Σαχά, 68' Φλέτσερ)
Εβερτον-Γουέστ Χαμ 3/12
Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ 4/12




























TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ