ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανελκά για Ρονάλντο και Μέσι: "Θα έπρεπε να ήταν πιο έξυπνοι, πήραν λάθος αποφάσεις"

Ο Λιονέλ Μέσι ανταλλάσει χειραψία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ματς της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους για το Champions League | 8 Δεκεμβρίου 2020
Ο Λιονέλ Μέσι ανταλλάσει χειραψία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ματς της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους για το Champions League | 8 Δεκεμβρίου 2020 @2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Χωρίς του Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει το Champions League, αφού Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκαν στη φάση των 16, με τον Νικολά Ανελκά να τονίζει πως αμφότεροι πήραν λάθος αποφάσεις για το μέλλον τους.

Πρώτα ήρθε ο βαρύς αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ και το βράδυ της Τρίτης (15/3) η Ατλέτικο πέταξε εκτός στη φάση των 16 του Champions League τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να μην συνεχίζουν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αμφότεροι την τελευταία δεκαετία έχουν δοξαστεί από τον κόσμο του ποδοσφαίρου όσο κανείς άλλος. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν έχουν δεχθεί έντονες κριτικές και σωρεία αρνητικών σχολίων για τις εμφανίσεις τους στις νέες τους ομάδες.

Μιλώντας στο RMC, ο Γάλλος πρώην άσσος, Νικολά Ανελκά, θεωρεί ότι οι δύο πήραν λάθος αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους, τονίζοντας πως θα έπρεπε να το χειριστούν πιο έξυπνα.

"Η καριέρα τους τελείωσε και νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με όσα πέτυχαν τα τελευταία 15 χρόνια. Ήταν πάντα πιο πάνω από τους άλλους και τώρα είναι φυσιολογικό για αυτούς να επιβραδύνουν. Με εξέπληξε περισσότερο ο Μέσι παρά ο Ρονάλντο.

Νόμιζα πως ο Μέσι θα ήταν σαν να έκανε περισσότερο μια βόλτα στη Γαλλία και ο Ρονάλντο θα είχε περισσότερες δυσκολίες στην Αγγλία γιατί, για μένα, η Premier League είναι το πιο απαιτητικό πρωτάθλημα στον κόσμο.

Και οι δύο θα έπρεπε να ήταν πιο έξυπνοι και αυτό συμβαίνει με τους παίκτες που θέλουν να παίξουν περισσότερο. Θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί να αντιμετωπίσουν μια λιγότερο περίπλοκη πρόκληση, γιατί πρέπει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για να τερματίσεις στην κορυφή.

Υπάρχουν παίκτες που δεν διστάζουν να αποσυρθούν στα 32, 33, 34 για να μην τους κατακρίνουν. Σταμάτησα στα 36 αλλά στα 32 πήγα στην Κίνα", κατέληξε ο 43χρονος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ