ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Πολύ καλή χρονιά για όλους μας"

Ανδρούτσος: "Πολύ καλή χρονιά για όλους μας"
INTIME SPORTS

Ο εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο ματς των Νέων με τον Παναθηναϊκό Θανάσης Ανδρούτσος αλλά και ο σκόρερ του τρίτου γκολ Μανώλης Σάλιακας με δηλώσεις τους μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκαν στη σημασία της νίκης ενώ μίλησαν και για το αήττητο της ομάδας του λιμανιού.

Μια μεγάλη νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού πήραν το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με δυο εκ των πρωταγωνιστούν να μιλούν λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο Sport24.gr τόσο για τη νίκη στο "Γ. Καλαφάτης" όσο και για την πολύ πετυχημένη φετινή παρουσία των "ερυθρόλευκων" σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θανάσης Ανδρούτσος: "Σπουδαίο ότι είμαστε αήττητοι"

Ο Θανάσης Ανδρούτσος υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να ρίξει τους ρυθμούς του και να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος λέγοντας: "Ήταν ένα ωραίο ματς και μια σημαντική νίκη για εμάς και τη συνέχεια. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος".

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το όπλο των "ερυθρόλευκων" είπε: "Γίνεται καλή δουλειά στο Ρέντη με καλές προπονήσεις ενώ θεωρώ μεγάλο συν ότι είμαστε μια οικογένεια μεγάλη και αυτό μας βοηθάει".

Όσο για το τι κρατάει από την φετινή χρονιά δήλωσε: "Ήταν μια πολύ καλή χρονιά και συνεχίζει να είναι. Κρατάω πολλά πράγματα αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα".

Μανώλης Σάλιακας: "Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια"

Από την πλευρά του ο σκόρερ του τρίτου τέρματος του Ολυμπιακού Μανώλης Σάλιακας υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έδειξε θέληση, πάθος και τσαμπουκά για αυτό και έφτασε στη νίκη. Ο νεαρός άσος αρχικά είπε: "Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σε ένα ντέρμπι στο οποίο κυριαρχήσαμε γιατί μπήκαμε με θέληση, πάθος και τσαμπουκά".

Σε σχετική ερώτηση για το ποιο ήταν το μεγάλο όπλο της ομάδας του Ολυμπιακού ο Σάλιακας απάντησε: "Το ομαδικό πνεύμα. Πάντα στα αποδυτήρια είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο".

Όσο για το τι κρατάει από την φετινή σεζόν υποστήριξε: "Τα όσα μας έμαθαν οι προπονητές μας και ότι είμαστε αήττητοι". Ενώ τέλος το μεγάλο του όνειρο όπως και κάθε παιδιού που αγωνίζεται σε μια τέτοια ομάδα είναι να αγωνιστεί με τους άνδρες: "Τι άλλο να θέλω από το να παίξω στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και να καθιερωθώ" .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ