ΑΡΗΣ

Ανδριάς: "Υποστηρίζω τον Άρη"

Ανδριάς: "Υποστηρίζω τον Άρη"
αρης

Ο παράγοντας του Αγίου Δημητρίου και παλιό στέλεχος της ΠΑΕ Άρης, Τάκης Ανδριάς μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων και όχι μόνο αναλύοντας μάλιστα και κάποια θέματα του παρελθόντος.

"Δεν είπα κάτι εναντίον του Άρη. Το ποδόσφαιρο το παρακολουθώ σαράντα χρόνια και δεν είπα οτιδήποτε κατά της ομάδας. Ο Άρης μου άρεσε αλλά η ομάδα ήταν κουρασμένη λόγω των αγώνων που είχε τον τελευταίο μήνα", τόνισε αρχικά για τον Άρη ο κ. Ανδριάς που αναφέρθηκε στη συνέχεια στον τεχνικό της ομάδας, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

"Ο Μπάγιεβιτς είναι ένα καινούργιος προπονητής που έδωσε μία νέα αίσθηση στην ομάδα. Ο Άρης έχει καλούς παίκτες με τον Μπάγιεβιτς να έχει την ικανότητα αν έχει υλικό να φτιάξει μία δυνατή ομάδα", ενώ για τον Άγιο Δημήτριο είπε: "Ο Άγιος Δημήτριος δεν είχε να χάσει τίποτα και όσο ο αγώνας πάει προς το τέλος, το άγχος έχει η μεγάλη ομάδα".

Επανερχόμενος στον Άρη και στην πρόκριση επί της Σαραγόσα στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA τόνισε: "Η επιτυχία επί της Σαραγόσα δίνει το δικαίωμα στον Άρη να ελπίζει για κάτι υψηλότερο", ενώ για το ότι ακολούθησε του χθεσινού παιχνιδιού στο Μπραχάμι δήλωσε: "Αυτά τα άσχημα περιστατικά που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα δεν προήλθαν από τους φιλάθλους του Αγίου Δημητρίου, αλλά βρέθηκαν εκεί άνθρωποι από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάμειξη του με τον Άρη την περίοδο Ζαχουδάνη τονίζοντας: "Μου άφησε μία μαύρη σελίδα στην ζωή μου. Δεν έπρεπε να αναμειχθώ τότε με τον Άρη. Ίσως να μην μπορούσαν να ειπωθούν τότε από το στόμα μου. Ήταν λάθος μου. Δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει το δικαίωμα ότι είμαι Θεσσαλονικιός, τα πρώτα είκοσι χρόνια θα έζησα εκεί, αλλά τα υπόλοιπα σαράντα εκτός και ξέρω την πραγματικότητα.

Λες ότι έχεις μεγάλη ομάδα και γιατί να παρουσιάζεσαι ως αδικημένος; Πρέπει να είσαι δυνατός και να διεκδικείς. Το γεγονός ότι έχεις κόσμο σε κάνει σπουδαία ομάδα; Ο Άρης έχει σπουδαία ιστορία και δυναμική. Αν ήξερα ποιος είναι ο Ζαχουδάνης όχι μόνο δεν θα τον προσκαλούσα στην ομάδα, ούτε καλημέρα δεν θα του έλεγα. Η κακοήθεια του ήταν που κατηγορούσε εμένα. Έγινε το ένα λάθος γιατί επαναλήφθηκε; Το λέω και για τον Άρη αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Από τον έναν ανήμπορο επενδυτή πάει στον άλλο".

Όσο για τον ίδιο; Ο κ. Ανδριάς δήλωσε: "Στην Super League υποστηρίζω τον Άρη, τι άλλο. Κάποια πίκρα προσέφερα στον κόσμο του Άρη γιατί έφερα τον Ζαχουδάνη, αλλά κι εγώ πήρα πίκρα γιατί έφτασαν σε σημείο να με προπηλακίσουν. Εύχομαι ο Άρης να φτάσει εκεί που μπορεί να φτάσει. Για τον τρόπο τώρα που διοικείται ο Άρης θέλω να πω συγχαρητήρια".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ