FOOTBALL LEAGUE

Aναβολή στην υπόθεση δωροδοκίας

INTIME SPORTS

Η εκδίκαση της υπόθεσης δωροδοκίας στον αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Λεβαδειακό, αναβλήθηκε για τις 3 Μαρτίου από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης ωστόσο απουσίαζαν οι δύο βασικοί μάρτυρες.

Συγκεκριμένα ο καταγγέλων, τερματοφύλακας των Τρικάλων Χρήστος Πουρής αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας με την αιτιολογία ότι έλαβαν την κλήση μόλις την Τετάρτη και δεν είχαν προλάβει να προετοιμαστούν.

Έτσι πλέον η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 3 Μαρτίου οπότε και αναμένεται η εκδίκαση της για την καταγγελία που είχε γίνει για δωροδοκία στην αναμέτρηση των Τρικάλων με τους Βοιωτούς η οποία είχε διεξαχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τον Γιάννη Κομπότη εκπροσώπησε ο Βασίλης Γκαγκάτσης ο οποίος τόνισε:” Θέλουμε να τελειώνουμε γρήγορα. Δεν θέλουμε αναβολή, γιατί το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και δεν μπορούμε να πούμε αυτό που θέλουμε στους παίκτες”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, ανέφερε:” Διαμαρτύρομαι για έξι μήνες. Δεν είναι δυνατόν να ξεφτιλίζουμε μια ζωή. Από την πρώτη ημέρα παρουσιάστηκα ο ίδιος στο αυτόφωρο. Δεν μπορώ άλλο να διασύρομαι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ