ΑΡΗΣ

Αναβολή για τις 24/3

Αναβολή για τις 24/3
INTIME SPORTS

Μία μέρα μετά την κατάφωρη αδικία κατά της ομάδας του Άρη στα Χανιά και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ήρθε η απόφαση του δικαστηρίου για ανάκληση της προσωρινής διαταγής και αναβολής για τις 24/3.

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης μία μέρα μετά την κατάφωρη αδικία κατά της ομάδας του Άρη στα Χανιά και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά προχώρησε σε ανάκληση της προσωρινής διαταγής και αναβολής για τις 24/3.

Με την στάση του ήταν αρνητικό στο αίτημα της ΠΑΕ Άρης για διατήρηση της προσωρινής διαταγής που θα την προστάτευε από τους πιστωτές με όποιες συνέπειες μπορεί τυχόν να υπάρξουν.

Συγκεκριμένα αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ Άρης από σήμερα κιόλας κινδυνεύει από πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών. Όπως ο Θέμης Κουλουχέρης και φυσικά με κατάσχεση από το Λάκκωμα που αντιδίκισε με την παρουσία της δικηγόρου Αγγελικής Μόκκα.

Παρέμβαση κατά της ΠΑΕ Άρης έκανε και ο δικηγόρος τωνΚούπερ, Τόχα, Κατσαβάκη, Καζναφέρη, Βελλίδη και Ιάκομπ ενώ υπάρχει άμεσος κίνδυνος από τους Φατί, Σανκαρέ και Καστίγιο των οποίων το αίτημα για επιβολή ποινών εκδικάζεται αύριο στο διαιτητικό της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί ότι το αίτημα για αναβολή και διατήρηση της προσωρινής διαταγής υποστήριξε για λογαριασμό της ΠΑΕ Άρης ο δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της ΚΜΑ Κώστας Γεωργιάδης που επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας του Κώστα Παπαδόπουλου (οξύ κοιλιακό άλγος).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ