ΣΤΗΜΕΝΑ

Αναβολή για την Πέμπτη ο Λεβαδειακός

Αναβολή για την Πέμπτη ο Λεβαδειακός

Λεβαδειακός, Αγροτικός Αστέρας ζήτησαν και πήραν αναβολή για να απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League. Απολογήθηκαν οι υπόλοιπες ομάδες

Την προσεχή Πέμπτη (6/10) στις 10.30 το πρωί θα απολογηθούν τελικά στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, οι Λεβαδειακός και Αγροτικός Αστέρας, καθώς ζήτησαν και πήραν νέα αναβολή.

Αντίθετα, απολογήθηκαν οι παίκτες της Ηλιούπολης, Ηλιόπουλος και Θάνος και οι ομάδες, Αετός Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας και Ρόδος.

Βασικός μάρτυρας ήταν και πάλι ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος χαρακτήρισε το παιχνίδι της Ηλιούπολης με τον Λεβαδειακό (2-4), ως το πιο στημένο της ιστορίας: " Ο αρχηγός της ομάδας έβαλε αυτογκόλ κι έκανε πέναλτι.

Αυτό είναι το πιο στημένο ματς της ιστορίας", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, ενώ φάνηκε να αναγνωρίζει ελαφρυντικά στους κατηγορούμενος ποδοσφαιριστές της Ηλιόπουλος, Αναστάσιο Θάνο και Κώστα Ηλιόπουλο. " Έχουν ήδη καταδικαστεί ηθικά για τις συνομιλίες τους με τον Τσακογιάννη. Όμως είναι φτωχόπαιδα και δεν θεωρώ πως είναι βρώμικα πρόσωπα", ανέφερε.

Ο Αναστάσιος Θάνος τόνισε πως " δεν στοιχημάτισα ποτέ σε βάρος της ομάδας μου", ενώ ο Κώστας Ηλιούπολης ανέφερε πως "Τα χρήματα που βγάζω από το ποδόσφαιρο ίσα-ίσα που μου φτάνουν για να επιβιώσω".

Στην υπόθεση του αγώνα του Αετού Σκύδρας, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ναυρινιάδης είπε πως: " Δέχτηκα πιέσεις για διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ακόμη και ο φροντιστής της ομάδας ερχόταν και μου έλεγε πως με έψαχναν. Εγώ αρνήθηκα σε όλες τις περιπτώσεις".

Για τον αγώνα του Ιωνικού με την Ηλιούπολη, ο Αλέξης Κούγιας είπε: " Ο Τσακογιάννης με τον Κανελλάκη συνεννοούνταν για όλα τα παιχνίδια".

Για την ομάδα της Ρόδου ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως: " Ανέβηκε κατηγορίες με παρέμβαση του Τσακογιάννη και του Μπέου".

Στην περίπτωση του Αγροτικού Αστέρα, υπήρξε ένταση στην αίθουσα ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Κώστα Ριαβόγλου και τον Αλέξη Κούγια, με τον πρώτο να αποκαλεί τον δεύτερο ψεύτη.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ