ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αναβλήθηκε το ματς με την Γκεντσλερμπιρλιγκί

Αναβλήθηκε το ματς με την Γκεντσλερμπιρλιγκί
Εργοτέλης

Αναβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι με την Γκεντσλερμπιρλιγκί μετά από κόλλημα που δήλωσε η Τούρκικη ομάδα

Σε δυνατούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να δίνουν έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με πολλά σπριντ και κοιλιακούς.
Εν το μεταξύ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Κένεντι (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), ο Κεφαλούκος (τενοντίτιδα), ο Καρέλης (ενοχλήσεις στην γάμπα), και ο Κοιλιάρας (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), ενώ θεραπεία έκανε ο Χρυσοφάκης καθώς έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο.

Ενώ ο Σήφης Δασκαλάκης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έκανε προπόνηση αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Αλλαγή στα φιλικά ματς

Κάποιες αναβολές φιλικών παιχνιδιών αλλάζουν τα σχέδια των ανθρώπων του Εργοτέλη, καθώς το ματς με την Omniworld που δεν πραγματοποιήθηκε θα γίνει την πρώτη του μηνός, ενώ το παιχνίδι με την Γκεντσλερμπιρλιγκί που ήταν να γίνει στις 2 του Αυγούστου ακυρώθηκε και την θέση της πήρε η HFC Haarlem.

"Δεν θα κινδυνεύσουμε φέτος"

Την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή εξέφρασε ο Γιώργος Σουλτάνος σε δηλώσεις που έκανε.

" Από την εμπειρία μου μέχρι στιγμής πιστεύω ότι για το πρωτάθλημα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, και για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δεμένη ομάδα με την έναρξη των αγώνων. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι".












TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ