ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πώς η επιστροφή Λουτσέσκου επηρεάζει τον Πασχαλάκη

Ο Πασχαλάκης στη φιέστα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα του 2019
Ο Πασχαλάκης στη φιέστα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα του 2019 PHOTO CREDITS: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΣΟΥΛΑΣ

Ο Σάββας Τζιομπάνογλου αποκάλυψε στο "The Show Must Go On Live" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο ότι οι πιθανότητες παραμονής του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αλλάξει πολλά από όσα θεωρούνταν ως ένα βαθμό δεδομένα για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι.

Και ένα από τα ζητήματα αυτά αφορά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η αλήθεια είναι ότι λίγες εβδομάδες πριν, το μέλλον του Έλληνα τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ φαινόταν δυσοίωνο, κυρίως μετά από όσα έγιναν στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη και την κόντρα που είχε με φίλους του Δικεφάλου.

Τα δεδομένα φάνηκε να αλλάζουν αρχικά από το γεγονός ότι ο Πασχαλάκης στηρίχθηκε από τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός του έδωσε γάντια βασικού και ο υψηλόσωμος γκολκίπερ ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο δικαιώνοντας τον, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό. Στην τελευταία προπόνηση, μάλιστα, πριν τον τελικό που έγινε στην Τούμπα με παρουσία κόσμου ο Πασχαλάκης ήταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένος.

Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει τον Ιούνιο του 2022, ωστόσο η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του ενδεχόμενα θα αποδειχθεί καθοριστική. Εφόσον ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να τον έχει στην ομάδα του, είναι σίγουρο ότι ο Πασχαλάκης θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Από τις εξελίξεις που θα προκύψουν θα φανεί αν τελικά ο ΠΑΟΚ αναζητήσει ενίσχυση και στην θέση κάτω από τα δοκάρια. Το συμβόλαιο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που επίσης συνεργάστηκε για χρόνια με το Λουτσέσκου στην Ξάνθη, μπαίνει και αυτό στον τελευταίο χρόνο της διάρκειας του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για τερματοφύλακα, με την προϋπόθεση ότι κάποιος από αυτούς που βρίσκονταν στο ρόστερ του θα αποχωρήσει. Η μοναδική αποχώρηση ωστόσο ήρθε το Γενάρη και ήταν αυτή του Ροντρίγκο Ρέι, που απείχε πολύ από το να θεωρείται βασικός.

Οι ίδιες προϋποθέσεις λογικά θα ισχύσουν και αυτό το καλοκαίρι με την διαφορά ότι η επιστροφή Λουτσέσκου επηρεάζει κυρίως την υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Και αυτή θα κριθεί οριστικά από τις συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσα στον Έλληνα τερματοφύλακα και τον Ρουμάνο τεχνικό.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ