ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ανασυγκρότηση δυνάμεων

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ MOTIONTEAM

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, η οποία ολοκλήρωσε την Δεύτέρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Περικλής Αμανατίδης αποφάσισε να δώσει 24ωρο ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να χαλαρώσουν λίγο από την πίεση των προηγούμενων ημερών και να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας, που θα περιλαμβάνει αρκετά φιλικά παιχνίδια. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν και πάλι αύριο Τετάρτη στο γήπεδο του Ευόσμου (έναρξη 18:30).

Ο Τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, που όλο το προηγούμενο διάστημα ήλεγχε επί καθημερινής βάσης τα περιθώρια δυνατοτήτων του νέου ρόστερ της ομάδας, φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα έκβαση της προετοιμασίας και περιμένει τα πρώτα δείγματα δυνάμεων στα φιλικά.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στη σειρά κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Από εκεί αναμένεται να βγουν κάποια πρώιμα συμπεράσματα αναφορικά με το στήσιμο της ομάδας, την τακτική, την ανάπτυξη και τους τρόπους αντιμετώπισης των αντιπάλων.

Πάντως, η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες -με ένα μεγαλύτερο ρεπό για τις 15 Αυγούστου- εως ότου η ομάδα να είναι πλήρως έτοιμη για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ