ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναστόπουλος: "Το τρίτο γκολ ήταν η χαριστική βολή"

Αναστόπουλος: "Το τρίτο γκολ ήταν η χαριστική βολή"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος υποστήριξε πως η ομάδα του αν είχε κατορθώσει να τελειώσει σωστά μια από τις φάσεις που δημιούργησε πολλά πράγματα θα είχαν γίνει διαφορετικά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πλατανιάς γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων μίλησε μόνο για μια κακή παρένθεση στην εικόνα που έχουν δείξει οι Κρητικοί.

Ο Αναστόπουλος σημείωσε πως πλέον όλοι στον Πλατανιά κοιτάνε το ματς με τον ΟΦΗ στο οποίο θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι.

Δείτε την SuperBALL με συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τη 19η αγωνιστική της Superleague. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Για τον αγώνα:
"Είχαμε φάσεις και στα δύο ημίχρονα, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Σε ένα καθοριστικό σημείο έγινε το 2-0 και εκεί έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Το τρίτο γκολ θα έλεγα ότι ήταν η χαριστική βολή. Από εκεί και πέρα είχαμε τη φάση να ξαναμπούμε στο ματς με τον Κάταϊ, αλλά αυτό δεν έγινε.

Αν κάναμε ένα γκολ θα ξαναμπαίναμε στο ματς. Με το αν όμως δεν γίνεται ποτέ τίποτα. Κερδίζει πάντα αυτός που κάνει τα γκολ. Είχαμε μια παρουσία που δεν ήταν καλή. Ήταν μια κακή παρένθεση, αλλά δεν χαλάει η εικόνα μας. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τον αγώνα με τον ΟΦΗ που είναι δύσκολος και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Για τον Αστέρα:
"Ο Αστέρας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό δε χωρά αμφιβολία. Είναι δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα και ιδιαίτερα στην Τρίπολη. Δεν έχουν σημασία οι απουσίες ούτε μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες.

Ο Ερνάντεζ για παράδειγμα δεν έπαιζε, μπήκε ο Μπαντής και έπιασε δύο τετ α τετ. Αυτοί που μπαίνουν είναι καλύτεροι καμιά φορά από αυτούς που παίζουν. Όμως ο Αστέρας έχει ομοιογένεια και οι προσθήκες του κάθε φορά είναι λίγες".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ