ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Το δεύτερο γκολ μας βοήθησε"

Αναστόπουλος: "Το δεύτερο γκολ μας βοήθησε"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του που έφεραν τα δυο νικητήρια γκολ.

"Ήταν μια δίκαιη και σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όσον αφορά την βαθμολογία. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, θα σταθώ στο δεύτερο μέρος όπου ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε το δεύτερο γκολ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Είχαμε φάσεις που αν μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο.

Όμως, σημασία έχει ότι σαν ομάδα κατά διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει, ξέχωρα από το βαθμολογικό και το ψυχολογικό κομμάτι", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:

"Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όμως αν έχουμε μια απόδοση όπως η σημερινή και ειδικά στο γήπεδο του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Μπράβο στα παιδιά για την διάθεση και την προσπάθεια".

Για τις 400 παρουσίες του στους πάγκους, είπε: "Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι που υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνδυάστηκε με τη νίκη. Την υγεία μας να έχουμε και να κερδίζουμε. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νίκη".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ