ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "ΠΑΟ ή Ολυμπιακός το πρωτάθλημα"

Αναστόπουλος: "ΠΑΟ ή Ολυμπιακός το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο σύμφωνα με τον Αναστόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε καθοριστική στιγμή στο ματς με το "τριφύλλι" το πέναλτι του Μαυρία.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του αλλά και στεναχωρημένος με τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Μαυρία, ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός των Κρητικών το σύγκρινε με το ματς με τον Αρη και την αποβολή του Μάντζιου σε ανάλογη φάση ενώ σχολίασε και την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

" Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν αρκετά δύσκολο. Παίζαμε με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και με καλή ψυχολογία και φορμαρισμένη.

Πιστεύω όμως ότι καθοριστικό σημείο ήταν το πέναλτι. Εκ πρώτης άποψης ήταν τραβηγμένο γιατί σε μας την περασμένη εβδομάδα όχι μόνο δεν δόθηκε αλλά μας απέβαλαν και τον παίκτη. Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη.

Σε ότι αφορά το ματς, είχαμε πολύ καλή εικόνα, έγινε ένα ανοικτό ματς, κλείσαμε ένα σερί έξι αναμετρήσεων δύσκολων με καλή συγκομιδή και από το επόμενο Σάββατο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχουμε ματς στα μέτρα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάναμε από την αρχή
."

Για το πέναλτι του Μαυρία εννοείται : Ναι σας είπα εκ πρώτης ματιάς από εκεί που καθόμουν.

Για την αλλαγή Παπουλή: "Είχε ένα σφίξιμο και δεν θέλαμε να πάθει κάποια θλάση".

Για την εικόνα των ισχυρών μέχρι τώρα: "Εχουμε παίξει με όλους, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ