ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Καθοριστική η φάση του πέναλτι"

Αναστόπουλος: "Καθοριστική η φάση του πέναλτι"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του παρά την ήττα από τον Άρη, εκφράζοντας ταυτόχρονα παράπονα για τη διαιτησία.

"Είχα τονίσει την περασμένη εβδομάδα πως ο Άρης παρά τα κακά αποτελέσματα δεν παύει να είναι Άρης.

Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού είναι η φάση του πέναλτι που αντί να έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίσουμε, στην επόμενη φάση σχεδόν μένουμε με εννιά", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου, γιατί παρά τις αντιξοότητες προσπαθήσαμε, πιέσαμε και είχαμε και πέναλτι που δεν μας δόθηκαν. Υπάρχει και μια άλλη φάση στο χέρι του Φατί που πρέπει να το δούμε.

Το πιο δυσάρεστο για μας, είναι πως θα παρουσιαστούμε στο επόμενο ματς με δυο σημαντικές ελλείψεις. Αυτό μας στεναχωρεί. Αν δεν παίζαμε καλά θα το λέγαμε πρώτοι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε και φάσεις για γκολ.

Δεν έχει όμως σημασία αυτό, αλλά το ότι δεν πήραμε ούτε το βαθμό, τον οποίο όχι μόνο αξίζαμε, αλλά και τον δικαιούμαστε.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι".

Σε ερώτηση για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο απάντησε: "Στο πρώτο 15λεπτο θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Αν είχαμε το γκολ ίσως να βλέπαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ο γνωστός ΟΦΗ. Στο δεύτερο πιέσαμε πολύ και δεν θυμάμαι να έχει πιάσει την μπάλα ο Κάρολ. Δεν είχε φάσεις ο Άρης εκτός από το γκολ και μια φάση του Καστίγιο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ