ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Δίκαιη και σημαντική νίκη"

Αναστόπουλος: "Δίκαιη και σημαντική νίκη"
Αναστόπουλος

Η νίκη επί του Πλατανιά ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον ΟΦΗ, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς ο Νίκος Αναστόπουλος

Την κατάλληλη στιγμή ήρθε για τον ΟΦΗ η νίκη επί του Πλατανιά σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο και όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός αφιέρωσε το "τρίποντο" τόσο στον κόσμο που πήγε από το Ηράκλειο στα Χανιά, αλλά και σε όλους του υπόλοιπους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

" Ήταν μια σημαντική νίκη, μια νίκη που χρειαζόμασταν. Είμαστε μια νέα ομάδα που σκαλί σκαλί ξέχωρα από τους βαθμούς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο που μας ακολούθησε άλλα και αυτούς που έμειναν στο Ηράκλειο. Ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο δύσκολο που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρά την ισοφάριση δεν το έβαλαν κάτω και νικήσανε. Ήταν μια δίκαιη και σημαντική νίκη".

Για το αν μετά το γκολ του Πλατανιά ο ΟΦΗ βολευόταν με την ισοπαλία: " Αν δεν κυνηγήσεις τη νίκη πως θα έρθει; Και η Εθνική έπαιξε ένα παιχνίδι, δεν έκανε πολλές φάσεις άλλα το πήρε. Αν δεν το κυνηγήσεις δεν μπορείς να το πάρεις.

Παίξαμε σωστά. Καμία τύχη. Είμαστε αναγκασμένοι σαν ΟΦΗ όπου και αν παίζουμε να κυνηγάμε τη νίκη. Σε κάποια παιχνίδια το αποτέλεσμα σου βγαίνει και σε κάποια δεν σου βγαίνει. Πρέπει να κοιτάς και τον αντίπαλο. Στον ΟΦΗ είμαστε ικανοποιημένοι μόνο όταν κερδίζουμε".

Για το αν ήταν τυχερός ο ΟΦΗ: " Περιμέναμε την πίεση από τον Πλατανιά μετά το γκολ μας. Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς θα κυνηγήσει την ισοφάριση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αν. Και εμείς αν είχε μπει το γκολ του Κουτσιανικούλη θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει με 0-2 και να γίνει πολύ δύσκολο το παιχνίδι για τον Πλατανιά".

Για τον Πλατανιά είπε: " Ο Πλατανιάς είναι μια συμπαθείς προς εμένα ομάδα. Έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία και από κει πέρα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Μπορεί να μην παίξεις καλά αλλά να πάρεις το αποτέλεσμα".

Για το λάθος του Γουναρίδη στο γκολ του Πλατανιά: " Ξέρω πάρα πολύ καλά το πόσο δύσκολο είναι να είσαι τερματοφύλακας. Έκανε ένα λάθος, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι. Είχε και καλές επεμβάσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα.

Ξέρουμε όλοι πόσο βαριά είναι η φανέλα. Εμπιστευόμαστε τον τερματοφύλακας μας,όπως όλα τα παιδιά. Δεν μπορείς να αλλάζεις το τερματοφύλακα από ένα λάθος. Έκανε και σωστές επεμβάσεις. Αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ