ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Δεν έχω παράπονο..."

Αναστόπουλος: "Δεν έχω παράπονο..."
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη με τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ δεν μίλησε για τη διαιτησία.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Αναστόπουλου:

"Το σημαντικό είναι ότι αφήσαμε πάρα πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία του με τον Άρη, θα ήθελε το παιχνίδι πάση θυσία. Γενικά, όμως, μπορώ να πω ότι και στα δύο ημίχρονα, ειδικά στο πρώτο, κάναμε κάποιες φάσεις και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών μου. Αν δεν έχεις ως ομάδα προσπάθεια και διάθεση σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι θα συναντήσεις πάρα πολλά προβλήματα. Σταθήκαμε πολύ καλά ως ομάδα.

Το ξέραμε ότι το 70%, μην πω το 80%, των γκολ του Ολυμπιακού προέρχονται από στημένες φάσεις. Ο Ολυμπιακός, σε καίρια σημεία των αγώνων, χτυπάει με στημένες φάσεις με πιο πρόσφατο παράδειγμα το 1-0 με τον Μανωλά κόντρα στην Ξάνθη. Το είχαμε επισημάνει, αλλά πληρώσαμε δύο αδράνειες σε συγκεκριμένες στιγμές του ματς και δεχθήκαμε δύο γκολ. Προς Θεού, δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Με τόσο τρέξιμο και τόση προσπάθεια.

Δεν σχολιάζω διαιτησία.

Θα τελειώσω τις δηλώσεις μου, λέγοντας πως γενικά ως εικόνα ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος. Στις αρχές της επανάληψης δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και μας πήρε από κάτω. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τη Βέροια στο Ηράκλειο και πρέπει να το κερδίσουμε.

Όσο για τον Ολυμπιακό, εύχομαι, πιστεύω κι ελπίζω να κερδίσει τη Μονπελιέ και να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Δεν είμαι πολιτικάντης, αλλά έχω ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο. Είμαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει τιμηθεί από τη Θύρα 7. Όχι για το αν ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά για την αγάπη, την αφοσίωση και τη φανέλα. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κερδίσει ως ποδοσφαιριστής. Είμαι ευχαριστημένος για αυτό".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ