Αναστό: “Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο”

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Αναστόπουλος διατήρησε χαμηλούς τους τόνους. Βούζας: "Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ"
Ο ΟΦΗ με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του, πέτυχε την τέταρτη σερί του νίκη, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, διατήρησε και πάλι χαμηλούς τους τόνους ενόψει της συνέχειας.
” Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο. Δουλειά του ΟΦΗ είναι να κερδίζει. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και η καλή απόδοση. Δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε, ούτε να χοροπηδάμε” είπε αρχικά και συνέχισε:
” Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και να του πω μπράβο γιατί ήταν συγκλονιστικός“. Όσον αφορά το ρεκόρ των τέταρτων συνεχόμενων νικών, έπειτα από 11 χρόνια, ο “Αναστό” είπε ” Δεν μένουμε στα ρεκόρ και προχωράμε“.
Μιλώντας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε ότι: ” Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το χαρούμε. Εμείς θα παίξουμε την μπάλα μας και ότι βγει”.
Βούζας: “Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ”
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Λεβαδειακού Βασίλης Βούζας δήλωσε ” Κάναμε μια προσπάθεια και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στο μέλλον. Είναι δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ και δεν μπορώ να πω τι έφταιξε για την ήττα μας. Οι στόχοι κρίνονται βάσει βαθμών και αποτελεσμάτων“.