ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι"

Αναστασίου: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι"
INTIME

Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε πως η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της ωστόσο τόνισε πως και ο Παναιτωλικός είχε τις ευκαιρίες του για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα από το ματς, που δεν τις αξιοποίησε.

Ο Παναιτωλικός προερχόταν από 2 νίκες (εντός με Άρη, εκτός με ΟΦΗ) και 1 ισοπαλία (εκτός με Ατρόμητο) στα τρία παιχνίδια που είχαν προηγηθεί όμως απέναντι στην ΑΕΚ δεν κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί του, χάνοντας με 2-0 στο Αγρίνιο από την Ένωση.

"Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Στα μάτια μου ήταν πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της. Είχαμε ένα πλάνο εμείς. Θέλαμε να το ακολουθήσουμε.

Σε μία στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, όμως εμείς αν δεν τις αξιοποιούμε έχουμε πρόβλημα", τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στην Cosmote TV, για να συμπληρώσει τα εξής

"Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Όμως θα πρέπει να πατήσουμε περισσότερο στη γη. Ειδικά μεσοεπιθετικά είχαμε θέματα. Εχουμε διακοπή τώρα και πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επιστροφή.

Πρέπει να δουλέψουμε και στην άμυνα αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Έδωσαν το μάξιμουμ και συγχαρητήρια στον κόσμο".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ