ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Σηκώστε τα κεφάλια"

Αναστασίου: "Σηκώστε τα κεφάλια"
INTIME SPORTS

Με ομαδική ομιλία και με σύντομα τετ α τετ, ο Γιάννης Αναστασίου επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Δεν υπολογίζεται για τον ΠΑΟΚ ο Πέτριτς.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από νεαρούς σε ηλικία, οπότε είναι λογικό η ψυχολογία τους να επηρεάζεται πιο εύκολα από τα θετικά ή τα αρνητικά αποτελέσματα.

Παραμονές του πολύ δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Γιάννης Αναστασίου επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και να τους αποφορτίσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που το πράττει στην τρέχουσα σεζόν, όμως είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αρκετή πίεση στην ομάδα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Αναστασίου συνομίλησε ατομικά με αρκετούς στα αποδυτήρια και τους προέτρεπε να ξεχάσουν την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και τους ενθάρρυνε εν όψει του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Αναστασίου συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές και τους μίλησε για λίγα λεπτά.

"Σηκώστε τα κεφάλια και μην απογοητεύεστε. Δεν αρμόζει στους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν σκυμμένα κεφάλια. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, όπως κάνουμε μέχρι τώρα. Αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας και μην απογοητεύεστε" τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού.

"Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στην αυριανή προπόνηση θα μιλήσουμε για τα λάθη μας και θα δούμε πως θα τα διορθώσουμε. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε, έχετε δείξει ότι μπορείτε να κοντράρετε κάθε αντίπαλο και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα" συμπλήρωσε και έδωσε το έναυσμα για να αρχίσει το πρόγραμμα.

Θα προφυλαχθεί ο Πέτριτς

Λόγω της πιθανής απουσίας των Μέντες, Μπαϊράμι, Πράνιτς από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Αναστασίου εξέτασε την πιθανότητα να συμπεριλάβει στην 18άδα τον Μλάντεν Πέτριτς. Ο στόχος του ήταν διπλός: αφενός να τον βάλει στο κλίμα της πράσινης αποστολής και αφετέρου να έχει στη διάθεση του ένα ποιοτικό δεκάλεπτο από τον Κροάτη επιθετικό.

Ωστόσο, την Πέμπτη οι δύο άνδρες συζήτησαν στη διάρκεια της προπόνησης για την αγωνιστική ετοιμότητα του Πέτριτς και αφού πήραν και τη γνωμοδότηση του ιατρικού τιμ, κατέληξαν ότι είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί. Συνεπώς, το ντεμπούτο του Πέτριτς μεταφέρεται για αργότερα...

Ακόμα, ο Αναστασίου μίλησε και στον Κάρλος Ζέκα, τονίζοντας του ότι δεν πρέπει να φοβάται την ανάληψη πρωτοβουλιών επειδή υπέπεσε σε λάθος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, του επισήμανε ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας και πρόσθεσε ότι τον περιμένει την Κυριακή να συνεχίσει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ