ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου για Καρέλη: "Είναι ο πιο ανώμαλος επιθετικός στο ελληνικό πρωτάθλημα"

Ο Γιάννης Αναστασίου
Ο Γιάννης Αναστασίου INTIME

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Ατρομήτου ότι ο Νίκος Καρέλης είναι ο πιο "ανώμαλος" επιθετικός αναφερόμενος στο απίθανο γκολ που πέτυχε.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα που είδε από την ομάδα του στη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0, ενώ την καλύτερη ατάκα την είχε για τον Νίκο Καρέλη, καθώς είναι ο πιο "ανώμαλος" επιθετικός στη Super League, καθώς μπορεί να σημειώσει το πιο απίθανο γκολ και να χάσει ένα εύκολο γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην COSMOTE TV: "Ήταν μια καθαρή νίκη. Το 2-0 δικαιολογεί την εικόνα του παιχνιδιού. Η αποβολή επηρεάζει το παιχνίδι, αλλά από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλουμε να είμαστε αυτοί που επιθυμούν να δημιουργούν και να απειλήσουν.

Είπα στα παιδιά ότι έπρεπε να έχουμε υπομονή. Είχαμε ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε σωστά. Ο Καρέλης έβαλε ένα γκολ που μόνο αυτός μπορεί να βάλει. Μόνο αυτός μπορεί να βάλει κάτι απίστευτο και την ίδια ώρα να χάσει κάτι πιο εύκολο. Πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι με αυτό. Μακάρι να πετυχαίνει τέτοια όμορφα γκολ. Είναι καλά για το ποδόσφαιρο".

Για τον Καρέλη και τι του είπε για το γκολ που πέτυχε με το οποίο έγινε ο πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού στη Super League: "Δεν τα ήξερα αυτά τα στατιστικά. Του είπα ότι πρέπει να είναι ο πιο ανώμαλος επιθετικός που υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Με ρώτησε γιατί και του είπα μπορείς να βάλεις το πιο απίθανο γκολ και μπορεί να μας πιάσει η καρδιά μας, χάνοντας το πιο εύκολο γκολ".

Για το deja vu με τις νίκες χάρη στα δύο γκολ των Καρέλη - Χουχούμη με τον Παναθηναϊκό: "Το θυμάμαι. Ο Χουχούμης έβαλε ένα γκολ με το δεξί πριν τις γιορτές. Τα παιδιά πρέπει να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Θα πρέπει να τολμήσουν περισσότερο. Να χάσουμε τουλάχιστον προσπαθώντας. Με τον Άρη βγάλαμε μια φοβία που δεν είναι στο DNA μας. Ευτυχώς είναι μια κακή παρένθεση για εμάς".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ