STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-0: Πρώτη νίκη στο Αγρίνιο από τον Αύγουστο με μαγεία Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε
Ο Νίκος Καρέλης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε EUROKINISSI

Ο Νίκος Καρέλης με ένα μαγικό γκολ άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο από τον Αύγουστο. Ο Διαμαντής Χουχούμης σκόραρε με ωραία κεφαλιά και σφράγισε τη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0. Οι Περιστεριώτες έπαιξαν με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος λόγω της αποβολής του Γιαννιώτη.

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, επικρατώντας 2-0 και έκανε ένα άλμα πιο κοντά στην τροχιά των playoffs, πιάνοντας τους Περιστεριώτες στη βαθμολογία με 19 βαθμούς. Ο "Τίτορμος" σκόραρε με τον Καρέλη στο 46' και τον Χουχούμη στο 74ο λεπτό.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-0: Πρώτη νίκη στο Αγρίνιο από τον Αύγουστο με μαγεία Καρέλη
Τα Expected Goals του Παναιτωλικός - Ατρόμητος SPORT24

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν έπεσε με δέκα παίκτες από το 21ο λεπτό και έδωσε πνοή στους γηπεδούχους για να πάρουν το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ ήταν μια... ζωγραφιά. Ο Σενγκέλια εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Καρέλης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με ένα μαγικό τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 74ο λεπτό ξανά από κόρνερ του Σενγκέλια προήλθε και το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού. Ο Χουχούμης κέρδισε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραία σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να καθαρίσουν με αυτό τον τρόπο το ματς. Τελευταία φορά που κέρδισαν οι Αγρινιώτες στην έδρα τους ήταν στις 28 Αυγούστου, όταν κέρδισαν με 3-1 τον Άρη.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και πήραν την μπάλα στα πόδια τους, παίζοντας με γρήγορο ρυθμό. Όμως κατάφεραν ταυτόχρονα να εξουδετερώσουν η μια την άλλη.

Ωστόσο όλα άλλαξαν στο 21ο λεπτό, όταν ο Γιαννιώτης ανέτρεψε αντικανονικά εκτός περιοχής τον Σενγκέλια και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μαλούτα.

Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε το υπέρ του προβάδισμα στο σκορ και πίεσε, στην προσπάθειά του να πάρει το προβάδισμα. Αρχικά στο 31' ο Νταγκό με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 35' ο Κιάρτανσον απείλησε σε δύο χρόνους μέσα από την περιοχή, όμως οι προσπάθειές του κόπηκαν.

Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους, η κεφαλιά του Ντίας κατέληξε άουτ στο 44', ενώ ένα λεπτό μετά ο Αποστολάκης ανάγκασε τον Μάριτς να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν. Ωστόσο η πιο σημαντική ευκαιρία ήταν η κεφαλιά του Καρέλη μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο δεύτερο μέρος και να κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι, χάρη στο γκολ ποίημα που σημείωσε ο Καρέλης.

Ο Ατρόμητος αναθάρρησε και πήρε μέτρα στο γήπεδο στην προσπάθειά του να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες στα καρέ του Ανέστη. Ο Ξενιτίδης στο 53' είδε την προσπάθειά του να "σταματιέται" από τον Μάριτς, ενώ στο 65' η πρώτη τελική του Ατρομήτου στο δεύτερο μέρος με τον Γκονζάλες πήγε μακριά από την εστία.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Χουχούμη και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη, καθώς στο υπόλοιπο του ματς επέβαλε το ρυθμό του παίζοντας πιο απελευθερωμένα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο τέλος.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-0: Πρώτη νίκη στο Αγρίνιο από τον Αύγουστο με μαγεία Καρέλη
Τα καλύτερα στατιστικά του Παναιτωλικός - Ατρόμητος SPORT24

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (90' Μαλής), Μλάντεν, Χουχούμης, Ντίαζ, Ξενιτίδης (76' Χατζηθεοδωρίδης), Φλόρες (68' Μάρτενσον), Νταγκό (68' Κολοβός), Σενγκέλια, Καρέλης (76' Πέδρο).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρουγγής, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον (26' Μάριτς), Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεζ, Ροτάριου (72' Οικονομίδης), Ρομπάιγ (66' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (72' Τζαβίδας).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ