ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Εγκλωβίσαμε τη Βέροια"

Αναστασίου: "Εγκλωβίσαμε τη Βέροια"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Βέροια στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του και στον έλεγχο του αγώνα που είχαν από το πρώτο λεπτό οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια άνετη νίκη επί της Βέροιας έχοντας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα και δεν έδωσε σε κανένα σημείο την δυνατότητα στους γηπεδούχους να απειλήσουν το τριφύλλι.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε ο τεχνικός του τριφυλλιού Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα της Βέροιας.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Η απόδοσή μας, μας επέτρεψε να ελέγξουμε το ματς και να φτάσουμε σε μια δίκαιη νίκη. Σημειώσαμε τρία όμορφα τέρματα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αφήσαμε περιθώρια στη Βέροια, την οποία εγκλωβίσαμε με το παιχνίδι μας. Βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και όπως τόνισα στους παίκτες μου, όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα σαν ομάδα.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αποτελούμενο από Έλληνες κυρίως παίκτες και να ξαναφτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Βέροια και να πετύχει τον στόχο της».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ