ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Παίζεις καλά, ο αντίπαλος φαίνεται μικρός"

QPR - ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ
Αναστασιάδης MOTIONTEAM

Ο Αγγελος Αναστασιάδης σχολίασε την εμφατική νίκη επί του Πλατανιά, αποκαλύπτοντας τι επιχειρεί να αλλάξει στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου του Τύπου της ΠΑΕ Πλατανιάς, ο οποίος ευχαρίστηκε τον Αγγελο Αναστασιάδη για την προσφορά του στην ομάδα των Χανίων: "Εκ μέρους της χανιώτικης κοινωνίας που τον έχει αγαπήσει και ως προπονητή και ως άνθρωπο ευχαριστούμε τον Αγγελο Αναστασιάδη. Είμαι λίγος να τον κρίνω ως προπονητή μπορώ όμως να πω ότι είναι είναι ένας σκληρός αλλά δίκαιος άνθρωπος" τόνισε.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την πλευρά του ανταπέδωσε λέγοντας: "Συνεργάστηκα δύο φορές μαζί τους και μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω. Εαν δεν ήταν ο Πλατανιάς δεν θα ήμουν τώρα στον ΠΑΟΚ. Οι δύο φορές που με εμπιστεύτηκαν ήταν σημαντικές".

Οσον αφορά το παιχνίδι δήλωσε: "Ηταν ένα καλό ματς. Μετά από ένα δεκάλεπτο καλό για την ομάδα του Πλατανιά, που εμείς εκείνο το διάστημα ξεχαστήκαμε, αλλά επανήλθαμε γρήγορα, στη συνέχεια ήμασταν καλύτερη ομάδα. Θέλω να ευχηθώ στον προπονητή του Πλατανιά και στα παιδιά καλή συνέχεια".

Για το γεγονός ότι η νίκη ήρθε εύκολα: "Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο, αλλά και τίποτα δύσκολο. Είμαστε μία νέα ομάδα που προσπαθούμε να δέσουμε. Παίρνω πολύ καλά μηνύματα από τα παιδιά. Είπα στα παιδιά χαμηλά τα κεφαλάκια. Αλλάζουμε τον τρόπο συμπεριφοράς, τον τρόπο λειτουργίας και έχουμε πετύχει σε τομείς που χρειάζονταν να αλλάξει η ομάδα. όσο για την πίεση; Φρίκη".

Για τη σημασία της επιτυχίας: "Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργούσε πάλι εντάσεις, είπα λοιπόν στα παιδιά πρέπει να έχουμε 15 μέρες με ηρεμία και ξεκούραση, γιατί τους έχω κουράσει πολύ. Γι' αυτό τους έδωσα και τριήμερο ρεπό. Να πάνε τα παιδιά στις Εθνικές ομάδες, να γυρίσουν, γιατί έρχεται ένα πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα πολύ βαρύ. Είδα την ομάδα του Πλατανιά με τον Ατρόμητο και είπα στα παιδιά ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία καλή ομάδα και ότι έπρεπε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Εμείς ήμασταν η αιτία που όλες οι ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής φαίνονταν μικρές. Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις κριτικές, ότι παίζουμε με μικρές ομάδες, όταν παίζεις εσύ καλά φαίνεται και ο αντίπαλος μικρή ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ