ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναστασιάδης: "Παίζαμε όλη τη χρονιά"

Αναστασιάδης: "Παίζαμε όλη τη χρονιά"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για υπερπροσπάθεια εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του και μια πολύ σημαντική νίκη για τον Πλατανιά.

Ως ένα τεράστιο βήμα για την υπόθεση παραμονή χαρακτήρισε τη νίκη επί της Ξάνθης ο Άγγελος Αναστασίάδης ο οποίος μίλησε και για υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών του που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε δημοσίως και την ομάδα της Ξάνθης για το γεγονός ότι παραχώρησε το αθλητικό κέντρο στην ομάδα του Πλατανιά και υποστήριξε πως δεν θα έχει πρόβλημα η Ξάνθη με την παραμονή.

Χαρακτηριστικά ο Αναστασιάδης είπε:

«Σήμερα παίζαμε όλη τη χρονιά. Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Ήθελε τη νίκη και η ξανθιώτικη ομάδα και γι’ αυτό ήταν πολύ δύσκολη η νίκη μας. Κάναμε μία υπερπροσπάθεια καθώς εδώ και 10 μέρες όλη η ομάδα ήταν άρρωστη με πυρετό.

Ήρθαμε στην Ξάνθη από το Σάββατο για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Δεν κάναμε προπονήσεις αλλά αποκατάσταση. Και το ότι βρήκε η ομάδα κουράγιο για να πάρει τη νίκη είναι κάτι μεγάλο. Μας βοήθησε η Παναγιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια κάναμε ένα μεγάλο βήμα.

Έμειναν 13 μέρες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από την αρχή της χρονιάς αυτή ήταν η πρώτη 2η σερί νίκη. Όλα τα παραπάνω κάνουν σημαντική την επιτυχία μας αυτή.

Θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία την SKODA ΞΑΝΘΗ το διάστημα που είμαστε στην Ξάνθη. Τους ευχαρίστησα κατ’ ιδίαν και ήθελα να το κάνω και δημόσια. Είναι ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο που το ζηλεύουν ακόμη και ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα, όλα θα τελειώσουν καλά».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ