ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Με προβληματίζει η απραξία"

Αναστασιάδης: "Με προβληματίζει η απραξία"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Ντινάμο Μινσκ (27/11, 20:00) στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει αρκετό διάστημα χωρίς αγώνες. Το σχόλιο του Παπαδόπουλου. Προπόνηση στους -8! (VIDEO)

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι μ’ έναν αντίπαλο που στην ουσία έχει μείνει εκτός Ευρώπης. Αυτό αν είναι θετικό ή αρνητικό θα το ξέρουμε μετά τον αγώνα. Όταν μια ομάδα δεν έχει στόχο και παίζει μες την έδρα της, παίζει άνετα και χωρίς άγχος κι αν συμβεί αυτό, το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει όλους μας, συν του ότι η ομάδα έχει περίπου τρεις εβδομάδες αγωνιστική απραξία.

Έλειπαν οι διεθνείς για αρκετό διάστημα και η ομάδα στην ουσία με τα προβλήματα που είχαμε, έκανε τέσσερις προπονήσεις, όλοι μαζί. Και αυτό θα μας προβληματίσει και να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε".

Η προετοιμασία έγινε γιατί έρχεται ένα σερί δύσκολων αγώνων σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, οπότε η προετοιμασία έγινε και γι’ αυτό το κομμάτι και τις τελευταίες μέρες ασχοληθήκαμε με το παιχνίδι, όπως κάνουμε κάθε φορά που κοιτάμε το παιχνίδι που έρχεται. Είμαστε σε μία φάση, στην οποία έχουμε περάσει το 1/3 του πρωταθλήματος. Ερχόμαστε από μία οδυνηρή ήττα στην έδρα μας και ελπίζω και πιστεύω να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε το σερί μ’ ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε για την επόμενη φάση στην Ευρώπη.

Θα κάνουμε μία προπόνηση σήμερα (σ.σ. 26/11), να δούμε και τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Ελπίζω όλα τα παιδιά, να εγκλιματιστούν σ’ αυτές τις καταστάσεις, ούτως ώστε το εμπόδιο αυτό να ξεπεράσουμε πιο γρήγορα και ανώδυνα".

Δημήτρης Παπαδόπουλος: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε ευρωπαϊκό εκτός έδρας. Η Ντιναμό Μινσκ θα θέλει μια ρεβάνς από το πρώτο ματς, όπου δέχθηκε έξι γκολ. Αυτό από μόνο του κάνει δύσκολο το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να έχουμε ισορροπία και να δείξουμε ότι το 6-1 δεν ήταν τυχαίο.

Δεν φοβόμαστε τον καιρό. Θα δυσκολέψει και τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα πάει στις μονομαχίες και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι".

Προπόνηση στους -8!

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες προπονήθηκαν χθες (26/11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο Μινσκ, μία μέρα πριν το παιχνίδι με την Ντιναμό. Το πολύ κρύο που επικρατεί στην Λευκορωσία, όπως είναι φυσιολογικό, δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαριστών του Δικεφάλου, οι οποίοι προσπάθησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Το θερμόμετρο, συγκεκριμένα, χθες (26/11) έδειχνε τους -8 και η υγρασία ξεπερνούσε το 75%, αλλά ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του ήταν αναγκασμένοι να βρεθούν στο γήπεδο. Το πρόγραμμα σχεδόν μίας ώρας πραγματοποιήθηκε κάτω από ελαφρά χιονόπτωση και μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με τρέξιμο, πάσες και 5-2, αναλώθηκε σε οικογενειακό δίτερμα με τακτικές οδηγίες για τον τρόπο ανάπτυξης κι εκτέλεσης των επιθέσεων τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα.

Ολοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Ο αγώνας της Πέμπτης (27/11), υπενθυμίζουμε, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί στο Μινσκ, αλλά στο γήπεδο της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ενώ να σημειωθεί, ότι μετά το τέλος της προπόνησης η διοικητική αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ αναχώρησε για το επίσημο δείπνο των δύο συλλόγων.

Ζούραβελ: "Ετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για το ματς"

Η Ντιναμό Μινσκ δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ωστόσο ο προπονητής της, Βλάντιμιρ Ζούραβελ τόνισε την ανάγκη οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς της Πέμπτης έτσι ώστε οι Λευκορώσοι να πάρουν την νίκη. Συγκεκριμένα είπε:

Για την κατάσταση της Ντιναμό Μινσκ και των παικτών της: "Είμαστε απογοητευμένοι από το σκορ του αγώνα στη Θεσσαλονίκη και ετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά γι' αυτό το ματς. Λόγω του καιρού προπονηθήκαμε στο συνθετικό γήπεδο αλλά νομίζω πως ετοιμαστήκαμε αρκετά καλά. Δεν θα παίξουν αύριο ο Μπανγκουρά και ο Κόρζουν λόγω τραυματισμού. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι".

Για το αν θεωρεί πως οι οπαδοί της Ντιναμό θα είναι ο 12ος παίκτης: "Θέλω να πω πως εμείς στο Γιουρόπα Λιγκ παίζουμε στο Μπόρισοφ, όχι στο Μινσκ. Αν παίζαμε στο Μινσκ θα είχαμε περισσότερους οπαδούς. Παίζουμε αρκετά αργά αλλά ελπίζουμε να έχουμε αρκετούς οπαδούς, αυτοί να γίνουν ο 12ος μας παίκτης και να μας βοηθήσουν. Θέλω να προσκαλέσω τους οπαδούς. Είναι το τελευταίο ματς αύριο και θέλουμε την βοήθειά τους".

Για το ότι η Ντιναμό Μινσκ δεν έχει ελπίδες για πρόκριση και πώς θα βρει το γόητρο γι' αυτό το ματς: "Πρώτα είναι η ήττα στη Θεσσαλονίκη, επίσης είναι το τελευταίο ματς στην έδρα μας και το τέλος της σεζόν. Λένε πως πρέπει να αρχίζουμε και να τελειώνουμε καλά. Βέβαια το να μην μπορούμε να προκριθούμε, μας χαλαρώνει λίγο και δεν έχουμε ψυχολογική πίεση και λίγο με εκνευρίζει αυτή η κατάσταση. Θέλω τα παιδιά να παίξουν πολύ καλά και θέλω να είναι πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Θα ήθελα να εξοικειωθούμε στο αυριανό γήπεδο πιο γρήγορα από τον αντίπαλο".

Για το ότι η Ντιναμό σε τέσσερα ματς κατά τον Νοέμβρη δεν έχει κερδίσει: "Είμαι απογοητευμένος που δεν έχουμε νικήσει. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο θεωρούν και οι παίκτες. Φταίει η ήττα στο ματς απέναντι στην Μπάτε Μπορίσοφ, ματς στο οποίο εμείς χάσαμε πολλές ελπίδες (σ.σ. εννοεί για τον τίτλο). Αύριο βέβαια περιμένουμε την νίκη".

Για το αν "βολεύει" την Ντιναμό το ότι ο ΠΑΟΚ έχει καιρό να παίξει επίσημο ματς: "Η αναβολή του τελευταίου αγώνα επηρεάζει αρνητικά στην κατάσταση της ομάδας, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ο ΠΑΟΚ μαζί με την Φιορεντίνα είναι τα φαβορί του ομίλου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο".

Για το αν η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την Ντιναμό: " Δεν είπα αυτό. Εμείς κάθε φορά θέλουμε να νικήσουμε".

Αντάμοβιτς: "Ελπίζουμε να κερδίσουμε"

Από πλευράς παικτών της Ντιναμό Μινσκ, ο Νέναντ Αντάμοβιτς δήλωσε:

Για τις καιρικές συνθήκες: "Δεν φοβάμαι. Είμαι εδώ 1,5 χρόνο και συνήθισα".

Για το σκορ που θέλει απέναντι στον ΠΑΟΚ: " Αύριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά. Δεν μπορώ να πω το σκορ, ελπίζω πως θα νικήσουμε".

Εκτός Μπανγουρά και Κόρζουν

Το μεσημέρι της Τετάρτης προπονήθηκε η Ντιναμό Μινσκ για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οπως τόνισε ο τεχνικός της, Βλάντιμιρ Ζούραβελ, οι Μπανγκουρά (είναι αμυντικός και έπαιξε στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη) και Κόρζουν (είναι μέσος) είναι τραυματίες και επομένως δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο". Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για τους Λευκορώσους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ