ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Κάναμε δώρα στον Παναθηναϊκό"

Αναστασιάδης: "Κάναμε δώρα στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για πολλά λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας δεν γίνεται να χάνεις.

Στα πολλά και παιδαριώδη λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ χρέωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Άγγελος Αναστασιάδης με τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μιλάει για δώρα από πλευράς ΠΑΟΚ στο τριφύλλι.

Ο προπονητής του "δικεφάλου του Βορρά" σημείωσε πως το τελευταίο διάστημα είναι αναγκασμένος να φτιάξει μια νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Εμείς σήμερα κάναμε δώρα στον Παναθηναϊκό. Δώσαμε μπάλα, δεν μετακινηθήκαμε, πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά. Ήταν καθαρά και προσωπικές λάθος επιλογές. Όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας απαγορεύεται να φέρεις ισοπαλία όχι να χάσεις. Προηγηθήκαμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια και καλές επιλογές και μέσα σε πέντε λεπτά πετάξαμε το προβάδισμα χωρίς να υπάρχει κανένας μα κανένας λόγο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί περίμεναν να νικήσουμε για να είμαστε κοντά. Τώρα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα".

Για τη δήλωση του Κάτσε να εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς:
«Τι λέτε; Για ποιον άξονα μιλάτε; Ποιο γκολ μπήκε από τον άξονα; Φταίει το «6άρι» για το γκολ του Καρέλη;».

Για τα πολλά λάθη που γίνονται στην άμυνα:
«Εμείς φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα. Από την ομάδα που ξεκίνησε το καλοκαίρι, φτιάχνω μια νέα ομάδα τον Φεβρουάριο. Το γνωρίζει κανείς αυτό; Δεν το γνωρίζει. Μόνο εγώ το γνωρίζω. Επόμενο είναι να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Ήρθαν νέα παιδιά και πρέπει να μάθουν τι ζητάμε από το γήπεδο. Γίνεται σέντρα από τον Παναθηναϊκό και με ένα παίκτη τρώμε γκολ. Με τι έχει να κάνει; Με τακτική; Έχει να κάνει με το ότι πρέπει να πάμε όλοι μαζί με συγκεκριμένες στιγμές Αυτό γίνεται με φιλικούς αγώνες. Δεν γίνεται τώρα. Είναι εύκολο να ρίξεις ευθύνες. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά εδώ".

Για το γεγονός ότι από τον Δεκέμβριο και μετά δέχεται συνεχώς πολλά γκολ ο ΠΑΟΚ:
«Τα ίδια πράγματα λέμε. Έφυγαν κάποιοι παίκτες. Δεν είναι μόνο όσοι ήρθαν αλλά και όσοι έφυγαν. Η ομάδα παίζει με πολλά προβλήματα στον άξονα χωρίς να μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί. Εμείς φταίμε για αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να το αλλάξουν. Τα γκολ που δεχόμαστε είναι απαράδεκτα. Μπορεί ο κόσμος να χαίρεται αλλά για τους προπονητές είναι αλλιώς. Θα το πει πιστεύω και ο Γιάννης. Όταν κερδίζεις βέβαια περνάει έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ".

Για το τι να περιμένει κανείς από τον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα:
«Θα δούμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Εσείς βλέπετε την ήττα και τα αποτελέσματα. Όχι όσα γίνονται. Είναι ένα ντέρμπι με μια ομάδα συγκεντρωμένη, με έμπειρους παίκτες και παιδιά με πολύ καλή ψυχολογία. Εμείς ήρθαμε εδώ και τους κάναμε τρία γκολ και μπορούσαμε να τους βάλουμε άλλα τρία. Θα με ρωτήσετε το Μάιο τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ του χρόνου. Το κριτήριο είναι ότι μέρα με τη μέρα η ομάδα είναι καλύτερα. Δεχόμαστε κάποια γκολ. Πρέπει να σταματήσουμε τα παιδαριώδη λάθη. Δεν είναι από ένα πρόσωπο. Κάθε φορά γίνεται από διαφορετικό. Και το πληρώνουμε συνέχεια».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ