ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αναστασιάδης: "Ικανοποιημένος από τα παιδιά"

Αναστασιάδης: "Ικανοποιημένος από τα παιδιά"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την παραμονή στην Super League έμεινε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Άγγελος Αναστασιάδης. Τι είπε για το ματς με τον ΟΦΗ και την παραμονή του

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την παραμονή στην Super League έμεινε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Άγγελος Αναστασιάδης.

Για το ματς με τον ΟΦΗ, τόνισε πως ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε από το θέαμα, ενώ σε ότι αφορά την παραμονή του ανέφερε πως θα συζητήσει πρώτα με τον πρόεδρο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης: " Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και για αυτό γιατί θέλαμε και οι δύο ομάδες να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε κατακτήσει τους στόχους μας και οι δύο ομάδες και ο κόσμος ευχαριστήθηκε για το θέαμα που είδε.

Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στον ΟΦΗ για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε και κατάφεραν να κάνουν αυτό πουκάνανε. Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο ξέρουν πόσο δύσκολο ήταν το έργο που είχαν και πόσο δύσκολο ήταν να το φέρουν εις πέρας".

Για την ομάδα του: " Για την δικιά μου την ομάδα θέλω να πω ότι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο τρίμηνο και ευοδώθηκαν όλα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν έχουμε γήπεδο και κακές καιρικές συνθήκες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εικόνα που βγάλανε τα παιδιά και τους ευχαριστώ".

Για την κόντρα των δύο ομάδων: " Πιστεύω ότι σήμερα αυτό το ήθος που έδειξε ο κόσμος του ΟΦΗ με όλα αυτά που συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό δείχνει πόσο πολιτισμένοι είναι. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΟΦΗ αλλά και την Αστυνομία. Εδώ στην Ελλάδα το μόνο που φταίει είναι η Αστυνομία.

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που έχει μείνει όρθιο είναι η Αστυνομία. Ελπίζω να σταματήσει η χαζομάρα που υπήρχε με τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσα στις δύο ομάδες γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και είναι να το χαίρεσαι και όχι να το καταστρέφεις. Θα έλεγα το ίδιο αν χάναμε κιόλας".

Για το αν και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΣ: " Θα πρέπει πρώτα να συζητήσω με τον πρόεδρος. Εγώ έμαθα στη ζωή μου να κάνω πρωταθλητισμό από παιδί. Πρέπει να μπουν πολλά πράγματα στο τραπέζι και τις απαντήσεις θα τις πάρετε σίγουρα".

Για το ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας για την παραμονή: " Το πιο σημαντικό ήταν να πείσουμε τα παιδιά της ομάδας ότι μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Πρώτη φορά στην καριέρα μου, μου χρειάστηκε να πείσω τα αποδυτήρια να αλλάξουν ρώτα και τα μυαλά να αλλάξουν πορεία. Για αυτό την ευθύνη την έχω εγώ. Όταν τελειώνεις καλά έχεις πολλά να πεις αλλά έχεις και πολλά να προβληματιστείς".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ