ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Γκολ-δώρο όπως στο σούπερ μάρκετ"

Αναστασιάδης: "Γκολ-δώρο όπως στο σούπερ μάρκετ"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Η φοβερή ατάκα του Άγγελου Αναστασιάδη για το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από την Βέροια. Τι δήλωσε για την εμφάνιση του Τζιόλη στο κέντρο της άμυνας.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1 την Βέροια, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στο τέρμα των φιλοξενούμενων "πετώντας" μια τρομερή ατάκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του "Δικέφαλου".

Για τον ρυθμό του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε ο αγώνας με την Φιορεντίνα: "Εμείς τρέξαμε πιο πολύ με την Φιορεντίνα, απ' ότι σήμερα. Ο φόβος μου σήμερα ήταν αν εμείς θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο χρόνος είναι οριακά εις βάρος μας. Δόξα τω Θεώ, όλα τα παιδιά κάνουν πολύ καλή ζωή, κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Είχαν μια πολύ καλή παρουσία σήμερα, αυτήν που θέλουμε να έχουν. Κάναμε πολλές φάσεις και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Στο προηγούμενο ματς κάναμε πολλά λάθη. Ατομικά και ομαδικά".

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα: "Εμείς δουλέψαμε πολύ περισσότερο στον αμυντικό τομέα το καλοκαίρι, απ' ό,τι στην επίθεση. Δεν είναι εύκολο να περάσουμε αυτό που θέλουμε στα παιδιά. Όλη η ουσία, όμως, είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση και γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όσους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ".

Για το πόσους κεντρικούς αμυντικούς έχει στην ομάδα του και την εμφάνιση του Τζιόλη ως στόπερ: "Δεν μπορεί ένας παίκτης που καταπίνει χιλιόμετρα να μην μπορεί να παίξει στόπερ. Και ένα αριστερό εξτρέμ μπορεί να παίξει ως μπακ. Όταν υπάρχει ομαδική προσπάθεια και θέληση, όλα γίνονται. Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν προβλήματα και να παίζουν όλοι εκεί που πρέπει. Όταν, όμως, παίζεις σε τέτοιους ρυθμούς είναι λογικό να υπάρξουν θέματα τραυματισμών και κούρασης".

Για το γκολ του Κλάους: "Δεν θέλω να σχολιάσω το γκολ του Κλάους. Θέλω να σχολιάσω το γκολ που φάγαμε. Το γκολ που φάγαμε είναι σας τις προσφορές στο σούπερ μάρκετ. Είναι 1+1 δώρο. Προσφορά! Αυτό είναι πολύ κακό. Απαγορεύεται να γίνεται. Απαγορεύεται να σταματάει το μυαλό μας. Δεν υπάρχει λόγος να φας ένα τέτοιο γκολ. Δεν πρέπει η ομάδα να φάει κι ένα γκολ; Θα μου πείτε. Να φάει, αλλά όχι έτσι. Το γκολ που φάγαμε σήμερα είναι για συζήτηση αρκετής ώρας μέσα στα αποδυτήρια."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ