ΠΑΟΚ

Αναστασάκος:"Νίκη με την ΑΕΚ"

Αναστασάκος:"Νίκη με την ΑΕΚ"
αναστασακος

Το σύνθημα για νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έδωσε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΕΡΑ ΣΠΟΡ", ο Ηλίας Αναστασάκος

" Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει με αγωνία το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Οι οπαδοί είναι ζεστοί και εμείς θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη.

Θα δουλέψουμε στις προπονήσεις για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμένω ένα κλειστό ματς και, όπως όλα τα ντέρμπι, θα έχει πάθος και δύναμη", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας, είπε: " Μπήκαμε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι για να χαρεί και ο κόσμος και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Στα πλεονεκτήματα της φετινής ομάδας είναι η πληρότητα, η δουλειά, ο κόσμος και οι νέοι παίκτες που ήρθαν. Όλα αυτά δημιουργούν ένα σύνολο για να γίνει ο ΠΑΟΚ αυτός που ήταν.

Η διοίκηση και ο προπονητής έχουν θέσει τον πρωταρχικό στόχο, που είναι η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και από ‘κει και πέρα ότι καλύτερο έρθει. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος να είναι ικανοποιημένος".

Μαλεζάς: "Έχω βελτιωθεί"

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε στο "Libero 107,4" για το χθεσινό νικηφόρο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Αρχικά, ο Μαλεζάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας την φετινή αγωνιστική σεζόν "Ξεκινάμε με πολλές φιλοδοξίες και ελπίζουμε να κάνουμε μία καλή χρονιά, ώστε να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι τη νέα ομάδα που προσπαθούμε να φτιάξουμε. Σίγουρα μετράει και το γεγονός ότι ο προπονητής που έχουμε είναι από την αρχή της προετοιμασίας μαζί. Μας γνωρίζει και τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Στόχος της προετοιμασίας είναι δουλεύουμε και διορθώνουμε τα λάθη για να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα, στο "κυνήγι" μίας θέσης βασικού, ο ποδοσφαιριστής του "Δικέφαλου" απάντησε: "Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός όχι μόνο για την 11άδα, αλλά για την 18άδα! Είναι πολύ σημαντικός σε μία ομάδα, αρκεί να είναι θεμιτός".

Όσον αφορά στη χθεσινή φιλική νίκη επί της Παρτιζάν, ο Μαλεζάς σχολίασε: "Είναι... διαφορετικό να τρώει γκολ η ομάδα σου και να πανηγυρίζουν οι οπαδοί σου. Μετά το 25' είχαμε πολύ καλή απόδοση. Τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα έρθουν σε επίσημους αγώνες".

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την βελτιωμένη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με πέρυσι απάντησε: "Αισθάνομαι ότι έχω βελτιωθεί πολύ σε σχέση με πέρσι. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα και να τη βοηθώ με όποιο τρόπο μπορώ. Πρέπει να πάει καλά η ομάδα και από εκεί και πέρα θα φανούν όλοι".



















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ