ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανάσες πριν το Παρίσι

Ανάσες πριν το Παρίσι
INTIME SPORTS

Σιόβας, Μήτρογλου, Μανιάτης και Χολέμπας είναι οι παίκτες που παίζουν ασταμάτητα τον τελευταίο μήνα και ο Μίτσελ προσανατολίζεται να τους δώσει ανάσες στο ματς με τον Πανθρακικό (23/11), καθώς ακολουθεί και η αναμέτρηση με την Παρί ΣΖ τέσσερις μέρες αργότερα (27/11).

Ο Ολυμπιακός για την 12η αγωνιστική της Super League θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, το Σάββατο (23/11, 19:30, Novasports2) στην Κομοτηνή, με τον Μίτσελ να σκέφτεται το ενδεχόμενο να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν "τραβήξει κουπί" τις τελευταίες εβδομάδες.

Μην ξεχνάμε πως οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν κατά σειρά Παναθηναϊκό (2/11), Μπενφίκα (5/11) και ΠΑΟΚ (10/11), ενώ στη συνέχεια ήρθαν και οι υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2014.

Με δεδομένο πως ο Δημήτρης Σιόβας είχε έναν μικροτραυματισμό στο Βουκουρέστι , ενώ ακολουθεί και η αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι (27/11), ο Μίτσελ προφανώς και ετοιμάζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον φυσικό ηγέτη των Πειραιωτών, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση μήνα γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς και παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, προσπαθώντας να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Επόμενος... υποψήφιος στην λίστα του Μίτσελ για ξεκούραση, είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο 25χρονος διεθνής στράικερ αγωνίζεται σχεδόν ασταμάτητα στο διάστημα των τελευταίων δύο μηνών και είναι εύλογο να χρειάζεται ανάσες.

Ο ίδιος προέτρεψε τον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει κανονικά στο ματς της Κομοτηνής, ωστόσο ο Μίτσελ θέλει τον παίκτη του φρέσκο για την αναμέτρηση με την Παρί ΣΖ, ενώ όσο ο Μήτρογλου συνεχίζει να παίζει δίχως φρένο, πάντα θα παραμονεύει ο κίνδυνος κάποιου τραυματισμού εξαιτίας της κόπωσης.

Λογικά κόντρα στον Πανθρακικό θα δούμε ένα δίδυμο Σαβιόλα - Στσέποβιτς ή Ντομίνγκες - Στσέποβιτς. Από εκεί και πέρα, ο 50χρονος προπονητής του Ολυμπιακού προβληματίζεται για τις περιπτώσεις και των Γιάννη Μανιάτη και Χοσέ Χολέμπας που επίσης παίζουν σερί ματς το τελευταίο διάστημα.

Ο Μίτσελ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των δύο άσων, ωστόσο αντιλαμβάνεται πως και αυτοί έχουν ανάγκη από λίγη ξεκούραση. Αν όχι και οι δύο, τότε ένας εκ των δύο αναμένεται να μην βρεθεί στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανθρακικό, με τους Μπονγκ και Εντινγκά να είναι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες τους στην Κομοτηνή.

Υπάρχει πάντα και η επιλογή του Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς εδώ και 20-25 μέρες, με τον Μίτσελ να υποστηρίζει πως θα δούμε τον παίκτη στο γήπεδο πολύ σύντομα.

Αντίθετα, δύσκολα θα είναι στο ματς με τον Πανθρακικό οι Καρλ Μετζανί και Τζόελ Κάμπελ που ουσιαστικά δεν προπονήθηκαν αυτή την εβδομάδα με τον Ολυμπιακό εξαιτίας των διεθνών υποχρεώσεων με Αλγερία και Κόστα Ρίκα αντίστοιχα. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί και ο Πάουλο Μασάντο που υποφέρει από μια ελαφριά κάκωση στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ