ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανανέωση συμβολαίου για Γκιγκς

Ανανέωση συμβολαίου για Γκιγκς
New Image

Στην επέκταση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τον Ιούνη του 2009 προχώρησε ο Ράιαν Γκιγκς

Ο 33χρονος Ουαλός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" το 1991 σε ματς με την Έβερτον, και από τότε έχει αγωνιστεί σε 727 ματς, με τον μοναδικό παίκτη που έχει παίξει σε περισσότερα παιχνίδια να είναι ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον με 759 (έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 70 χρόνια ζωής).
"Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα για ένα ακόμη έτος. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για όσο μπορώ", τόνισε ο Γκιγκς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ και συμπλήρωσε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τους οπαδούλς και όλους στην ομάδα για την τεράστια υποστήριξη που είχα όλα αυτά τα χρόνια".


Από την πλευρά του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον , βρήκε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του καλού στρατιώτη... Ράιαν, με δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν επίσης στο σάιτ των πρωταθλητών Αγγλίας.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που ο Ράιαν υπέγραψε για μία ακόμη σεζόν. Ο Ράιαν Γκιγκς αποτελεί την επιτομή της λέξης πίστη, υπέγραψε εδώ όταν ήταν ένα 14χρονο σχολιαρόπαιδο και είναι ακόμα με αυτή την ομάδα μετά από 20 χρόνια.

Πέρα από τις αγωνιστικές του ικανότητες, έχει μία φανταστική συμπεριφορά και αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο για τους νεότερους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι για μεγάλο διάστημα στην ομάδα".




Να σημειωθεί ότι ο πρώην διεθνής Ουαλός μέσος έχει σκοράρει 141 φορές για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει κατακτήσει συνολικά 18 τίτλους κατά το διάστημα της παρουσίας του στο "Όλντ Τράφορντ", μεταξύ των οποίων 9 πρωταθλήματα Αγγλίας, 4 Κύπελλα, 2 Λιγκ Καπ και ένα Τσάμπιονς Λιγκ.






TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ