Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Κοτσόλης

Ο Στέφανος Κοτσόλης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό για δύο ακόμα χρόνια αφού αναγνωρίστηκε η προσπάθεια του 32χρονου πορτιέρο.
Αυτό που λίγο πολύ περίμεναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού έγινε την Δευτέρα μετά την πρωινή προπόνηση, αφού ο Στέφανος Κοτσόλης ανανέωσε την συνεργασία του με το “τριφύλλι”.
Ο 32χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε την συνεργασία του για άλλα δύο χρόνια, έναντι μία αύξησης κατά 50 χιλιάδες ευρώ ετησίως στο συμβόλαιο του.
Το τυπικό της συνεργασίας ολοκληρώθηκε αφού και από τις δύο πλευρές υπήρχε η διάθεση για ανανέωση.
Ετσι, με την επιστροφή του από τις διακοπές του, αφού οι διεθνείς επέστρεψαν την Δευτέρα στην Παιανία, ο 32χρονος διεθνής γκολκίπερ πέρασε από τα γραφεία για να κλείσει θετικά το θέμα, αφού το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου.
Αξίζει να τονίσουμε πως ο Στέφανος Κοτσόλης εκτός ότι έτυχε της εμπιστοσύνης του Ζεσουάλδο Φερέιρα λόγω συγκυριών κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
Πλέον, ο Κοτσόλης μαζί με τους Τζόρβα και Καρνέζη θα αποτελούν την “τριπλέτα” των γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, αν δεν προκύψει κάποια πρόταση για κάποιον εκ των δύο άλλων (κυρίως ο Τζόρβας).