ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανανεώνει με βελτιωμένες αποδοχές ο Κοουτίνιο

Ανανεώνει με βελτιωμένες αποδοχές ο Κοουτίνιο

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Φελίπε Κοουτίνιο, ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιό του και να τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της.

Η Λίβερπουλ θέλει από καιρό ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του Φελίπε Κοουτίνιο, παρότι το τρέχον "εκπνέει" το 2020, προκειμένου όχι μόνο να εξασφαλίσει ότι το μέλλον του θα είναι στο "Anfield", αλλά και να κατευνάσει τις ορέξεις των Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ενώ στο νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεν πρόκειται να τοποθετηθεί κάποια ρήτρα αποδέσμευσης.

Μάλιστα, αυτό ενδέχεται να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, ή τουλάχιστον έναν εξ αυτών, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από αρκετούς, όπως οι Στάριτζ, Χέντερσον, Μανέ και Φιρμίνο. Συγκεκριμένα, λαμβάνει 4.500.000 ευρώ ετησίως, ποσό που πρόκειται ν' ανέβει κατά πολύ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τρέφει τεράστια εκτίμηση προς τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και στηρίζει πολλά πάνω του αναφορικά με το μέλλον των "κόκκινων". Ο Κοουτίνιο πήγε από την Ίντερ στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2013. Φέτος πραγματοποιεί μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν του, μετρώντας 5 γκολ και 5 ασίστ, σε 15 εμφανίσεις στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όταν ο Κοουτίνιο έκανε... μαγικά σε αγώνες Futsal!
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ