LA LIGA

Ανανεώνει με Σεβίλλη ο Άλβες

Ανανεώνει με Σεβίλλη ο Άλβες
Ντάνιελ Άλβες

Η διοίκηση της Σεβίλης ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ντάνιελ Άλβες δεν παραχωρείται

Ο αθλητικός διευθυντής των κυπελλούχων UEFA, Ραμόν "Μόντσι" Φερνάντεθ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Marca" ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τη Σεβίλη.

Επίσης, ο Μόντσι υπογράμμισε ότι δεν ξέρει κάτι για ενδεχόμενες προτάσεις από τις Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και Τσέλσι για την απόκτηση του 23χρονου δεξιού οπισθοφύλακα στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

"Δεν έχει υπάρξει καμμία επαφή με την Μπαρτσελόνα, ούτε τώρα και ούτε το περασμένο καλοκαίρι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μόντσι και συμπλήρωσε: "Δεν έχω λάβει κάποια προσφορά ή ένα τηλεφώνημα από τον (ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν) Αμπράμοβιτς, τον (προπονητή Ζοζέ) Μουρίνιο ή κάποιον άλλον άνθρωπο από αγγλικό σύλλογο. Στην πραγματικότητα, μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινώσουμε την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς έχουμε φτάσει σε συμφωνία μαζί του."

Η Σεβίλη απέκτησε τον Αλβες σε ηλικία 19 ετών το 2002 από την Μπαχια και από τότε ο νεαρός άσος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας. Μάλιστα, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης στο περυσινό Κύπελλο UEFA, το τρόπαιο του οποίου κατέκτησε η Σεβίλη, συντρίβοντας στον τελικό τη Μίντλεσμπρο με 4-0.





TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ