ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ανακοινώθηκε ο Σανόκο

Ανακοινώθηκε ο Σανόκο
INTIME SPORTS

Την πρώτη του μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο, ανακοίνωσε ο Εθνικός Αστέρας, αυτή του Γάλλου μέσου Μαμαντού Σανόκο

Παίκτης του Εθνικού Αστέρα και επίσημα είναι μέχρι το καλοκαίρι ο Μαμαντού Σανόκο. Ο 31χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ το Σάββατο και παρουσία του προέδρου Βασίλη Αδαμάκη, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για έξι μήνες, με τον Εθνικό Αστέρα να διατηρεί το δικαίωμα της ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα μετά την υπογραφή του συμβολαίου ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου προκειμένου να εκδοθεί το δελτίου και ο Σανόκο να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου που δίνει η ομάδα της Καισαριανής την Τετάρτη στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα.

Επίσης, στην τελική ευθεία μπαίνουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, μετά την νέα συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκος Παπαδόπουλος με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παντέλη. Ο έλληνας τεχνικός εστίασε το ενδιαφέρον του στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών, εκ των οποίων ο ένας να είναι επιθετικός και ο άλλος μέσος.

Τέλος με τα γνωστά προβλήματα των απουσιών, τους τιμωρημένους δηλαδή, Λουάμο και Άντονι θα παραταχθεί ο Εθνικός Αστέρας την Κυριακή στην Βέροια, με τον Νίκο Παντέλη να είναι έτοιμος να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο Νίκος Παντέλης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Γκίτκο, Κοτταρά, Φραγκή, Τσιώλη, Καρατζά, Τραορέ, Κριπιντίρη, Πάλάσκα, Διαμάντη, Φραντζεσκί, Χωριανόπουλο, Αργυρίου, Παπαζούδη, Κολτσίδα, Βάσι, Γιακούμπι, Παντίδο και Παριανό.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ