LA LIGA

Ανακοινώθηκε ο Όμπλακ

Benfica's Slovenian goalkeeper Jan Oblak in action during the UEFA Europa League round of 16 first leg football match between Tottenham Hotspur and Benfica at White Hart Lane in north London, on March 13, 2014. AFP PHOTO / GLYN KIRK        (Photo credit should read GLYN KIRK/AFP/Getty Images)
Benfica's Slovenian goalkeeper Jan Oblak in action during the UEFA Europa League round of 16 first leg football match between Tottenham Hotspur and Benfica at White Hart Lane in north London, on March 13, 2014. AFP PHOTO / GLYN KIRK (Photo credit should read GLYN KIRK/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι επίσημα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Γιαν Όμπλακ, ο οποίος υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την πέμπτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έκανε δικό της τον Γιαν Όμπλακ, στο πρόσωπο του οποίου βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιμπό Κουρτουά. Ο Σλοβένος εντυπωσίασε με τις φετινές του εμφανίσεις και έτσι οι "ροχιμπλάνκος" τον έκαναν δικό τους, όπως επιβεβαίωσαν και με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπενφίκα ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Γιαν Όμπλακ, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο. Ο Σλβένος τερματοφύλακας θα δεσμευτεί για έξι χρόνια".

Για τη μεταγραφή ο Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο, αθλητικός διευθυντής, είπε: "Είναι ένας τερματοφύλακας με τεράστια ποιότητα και εξαιρετικό μέλλον, ο οποίος θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα. Είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Τα νέα είναι εξαιρετικά για τον σύλλογο".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ