ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Aνακοίνωση για τα εισιτήρια

Aνακοίνωση για τα εισιτήρια
New Image

Με αφορμή τα διάφορα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα Καστοριάς - Πανσερραϊκού

" Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ουδέποτε μας ενημέρωσε για τα εισιτήρια που ήθελε εγγράφως, βάσει του κανονισμού, είκοσι μέρες πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Η Καστοριά τύπωσε για τις ανάγκες του αγώνα συνολικά χίλια τετρακόσια (1.400), εισιτήρια, εκ των οποίων τα οκτακόσια (800) ήταν των €10,00 τα τετρακόσια (400) ήταν των €20,00 , ενώ υπήρχαν και διακόσια (200) εισιτήρια των €7,00 (φοιτητικά κλπ).

Πέντε ώρες πριν το παιχνίδι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ζήτησε και πήρε τριακόσια πενήντα (350) εισιτήρια των €20,00 κι αυτό γιατί δεν ήταν δυνατό να δοθούν στην φιλοξενούμενη ομάδα εισιτήρια των €10,00, αφού έτσι θα υποχρεωνόντουσαν οι φίλοι της Καστοριάς να πληρώσουν ακριβότερο εισιτήριο από ότι οι αντίστοιχοι του Πανσερραϊκού.

Στο ημίχρονο, άνθρωπος του Πανσερραϊκού ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Ντάγκα να του επιστρέψει περί τα 100 εισιτήρια. Ο κ. Ντάγκας, όπως ήταν φυσικό, αρνήθηκε, λέγοντας ότι ήταν πλέον αργά, μια και στην ανάπαυλα οι πόρτες του σταδίου ανοίγουν, αλλά και γιατί η ΠΑΕ Καστοριά αναγκάστηκε να βάλει φιλάθλους χωρίς εισιτήριο, αφού τα εισιτήρια του αγώνα είχαν ήδη εξαντληθεί.

Όσον αφορά τα παράπονα για την ταξινόμηση των φιλάθλων του Πανσερραϊκού, έχουμε να πούμε ότι κανείς δεν γνώριζε την έλευση τόσο των δώδεκα (12) λεωφορείων, όσο και των υπολοίπων φιλάθλων των φιλοξενουμένων. Η Αστυνομία δεν έκανε σύσκεψη για έκτακτα μέτρα τάξης, όπως γίνεται για τους αγώνες που παρακολουθούν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, γιατί προφανώς δεν είχε ειδοποιηθεί σχετικά από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ Καστοριά δεν ενημερώθηκε ούτε από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ούτε από την αστυνομία για την μετακίνηση των φιλάθλων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή οργάνωση για την ταξινόμηση τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας







".

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ηλίας Αποστολίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό τον Σοπόφ.

TAGS ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ